Fefázásra, van recept nélküli "csodaszer"? (tudásbázis)
lehet kísérletezni, de szerintem nemigen érdemes
vannak erős baktériumölő illóolajok, növények,
de a felfázás nagyon fájdalmas és hamar továbbterjedhet
van aki a csipkebogyóteára esküszik, én a dokira
pedig nem vagyok egy orvoshoz járó típus
kolléganőm is minden vajákos csodaszert kipróbált és orvos lett a vége, kapott gyógyszert s néhány nap alatt helyrejött
miért nem mész egyszerűen orvoshoz?
nemértem
Gondold már el! A füledre ismeleget teszel,ha be van gyulladva! Miért? Jegelni kell a gyulladást? Vagy hogy gondolod?
Sajnos a dokik sem egyformák, sokszor mondanak hülyeséget.
Nekem is a doki mondta, hogy jó a meleg, főleg, ha jól esik. Ő sem véletlenmondta gondolom.
Akkor most melyik dokinak van igaza?
Nekem már párszor elmúlt másnapra is a meleg-terápiától... A tapasztalat jobb, mint az okosság, azt gondolom.
Na ha ennyi mindentől nem gyógyulsz meg.....:)))
Jobbulást!
De vegyél ne Algoflex fortet recept nélkül adják fájdalom és gyull. csökkentő.
2x1 et 2 napig. Nekem segített a gyógyteák mellett, mert rendszeresen fel voltam fázva a klímától.
kamilla tea+ beleülni
vagy cickafark tea
forró fürdőt szerintem NEE!!
Figyi! Ha ezek után nem javul, akkor ez nem felfázás! Nekem sajnos egy időben ez krónikus volt.
A 'sima' felfázás 1-2 nap alatt helyrejön jó meleg ülőfürdőtől, sok tea ivástól és meleg ágytól.
Ha nem 'sima' felázás, akkor ez attól van, hogy gyenge az urológiai immunitásod, és a szervezeted egy olyan baktériumot hagy túlszaporodni, ami alapvetőleg a szervezeted 'jó baktériuma', de csak kis mennyiségben. Erre valóban jó a tőzegáfonya megelőzésként, illetve a piros színű gyümölcsök.
Sajnos csak antibiotikummal lehet normalizálni a mennyiségét a bacinak, ha már megvan a baj (Cifran, Cifloxin). Nekem mindem második hónapban kellett sajnos szednem több, mint egy évig.
Ezt tudod tenni magadért ebben az esteben:
- alapvető, hogy minden szex után menj el pisilni (nyilván nem megy mindig azonnal, de próbálj meg negyed órán belül, bármilyen kicsit is!)
- miután elmúlt a havid, valóban vehetsz 1-2 sós ülőfürdőt, de válassz tengeri sót, és nézd meg víz mennyiségét, és nagyjából az adria sótartalmát keverd bele (mennyiségben), mert egyéb esetben kimarja a bőröd!
- és jó a jó meleg víz!!!
- sokat inni jó dolog alapvetően (napi 1,5 liter a minimum), hogy sokat tudj pisilni, mert az fontos, hogy a szervezeted tudja mosni a hólyagod!
Bocsánat a szókimondásért, de fontosnak tartottam, hogy ismerd a részleteket. Sőt! Esetleg ha valaki később erre az oldalra téved, esetleg jól jöhetnek neki a tapasztalataim.
A betegség neve: krónikus cisztitisz (bocsánat, ha nem jól írtam, hallás után nekem így jött ki).
Nekem a forró fürdő jó kizárólag!!! Tévhit, hogy az nem jó!
Az én orvosom azt mondta, hogy gondoljak mindig arra, mi esne jól. Ha úgy érzem, hogy meleg vízben ücsörögni nekem jó érzés, és felszabadít, akkor ne tartsam vissza magam.
A gyulladást nem fogja belobbantani! A külső gyulladásokat nem melegítjük, a belsőket nyugodtan.
Gondold el, hogy ha begyulladt a füled gyerekkorodban, akkro mi volt rá az orvosság? Melegen tartás!!!
Forró fürdőt nem szabad, mert ha van gyulladás, belobbantja, csak kézmeleg sós és gyógynövényes ülőfürdő javallott ilyenkor.
A neocitran meg láz és fájdalomcsillapító, valamint érösszehúzó hatása van, hogy ne folyjon az orrod... Az miért lenne jó felfázásra?
urogin,wallurinál, meleg borogatás alhasra,
sós vizes ülőfürdő
1000mg!!!!! C vitamin!!!
sok-sok víz!!!
A tőzegáfonyások táborához csatlakozom.
Mielőbbi jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ajánlani recept nélküli kedélyjavítót?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Tojás nélküli receptek - nem csak sütemények!!!
- Zsiradék nélküli süti recepteket keresek!
- Kézekcémára tud valaki ajánlani valamilyen recept nélkül kapható csodaszert?
- 8 hónapos kislányom étvágytalan 1 hónapja. Van erre csodaszer? Nem receptköteles