Kézekcémára tud valaki ajánlani valamilyen recept nélkül kapható csodaszert? (tudásbázis)
Szerintetek az előfordulhat, hogy a sima víz az oka a kézekcémának?
Ha itthon vagyok pár napig és az itthoni csapvízzel mosok kezet, begyógyul a kezem. Pedig mosogatok, takarítok.
Ha meg a munkahelyemen vagyok (másik kerület) 1 nap után kijön. Pedig semmi szappant nem használok, csak sima vízzel mosok kezet.
A lányom kezére eg chremor nevű krémet adott a gyógyszerész, nagyon bevált, kb.300Ft volt és teljesen eltűnt tőle az ekcémája. Ez előtt a doktornő írt receptre valamit, de az a krém csak 1 hónapig jó, ez meg recept nélküli és 3 hónapig eláll :) A gyógyszertárban keverik ezt is.
Egyébként a shea vaj is jó, csak a viszketést nem biztos, hogy megszűnteti. Viszont nagyon jól zsírosít. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)
Nem csodaszer, de használ valamennyit:Gyógynövény boltban patikában kapható Scenia krém, kb.600 ft.Homoktövis alapanyagú,és sokat segít!!.
De nekem bevált a Soliteint kézkrém is a patikában kapható, kb.500 ft.
Én több embertől hallottam, hogy a patikában kevert arckrémek csodálatosan rendbetették a kéz ekcémát is.
Fogalmam sincs miért, hiszen elvileg csak egy alapkrém és pár vitamin van benne.
Egy próbát megér, 500 Ft körül mozog az áruk.
Vagy egyszer egy kollégám, akinek nagyon csúnya volt a keze azt mondta, hogy a tiszta shea vaj tett csodát a bőrével. Ezt mondjuk olvasni is a shea vajról.
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Segítsetek! Ilyen esetben kaphatok-e valamilyen támogatást a szemüvegre?
- Tudtok valamilyen boltba kapható segédeszközről, amivel egyszerübben csinálhatok kontyot gyorsan?
- Tud valaki valamilyen csodaszert az arcon, orron és az orr alatt előjövő barna foltokra?
- Kapható még valamilyen módon prof. Horváth István érelmeszesedés elleni vakcinája?