Fasírt sonkával gombával, kemény tojással, baconbundában recept
A Fasírt sonkával gombával, kemény tojással, baconbundában hozzávalói:1 pulykacomb darálva
1 zsemle
1 tojás
3 gerezd fokhagyma
só, bors
szeletelt gombakonzerv
pármai sonka
3 kemény tojás
petrezselyem
bacon
A Fasírt sonkával gombával, kemény tojással, baconbundában elkészítési módja:
A húst megdarálom, a zsemlét tejbe áztatom, majd jól kinyomkodom. A zsemlét a hússal, sóval, borssal, tojással összegyúrom, belenyomom a 3 gerezd fokhagymát. Alufóliára egymás mellé teszem a bacon szeleteket, ráteszem a húst, és addig nyomogatom, amíg egy vékony téglalap lesz belőle. Ráteszem a sonkaszeleteket, rászórom a gombát, a petrezselymet, a közepére fektetem a kemény tojásokat, majd a fólia segítségével felhajtom a szélét, beborítom vele a tojásokat, és jól összenyomkodom. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és 200 fokon pirosra sütötöm. Félidőben megnézem. Ha már jó sok zsír sült ki a bacon-ből, mellédobok pár krumplit. A mellette sült krumplival és vörös babbal tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. okt. 27. 09:13
A fasírt sonkával gombával, kemény tojással, baconbundában elkészítési módja és hozzávalói.