Faktum bútort vásárolnál két kisgyereknek? Kiscsoportos és nagycsoportos korúak. (beszélgetés)
A kérdés nem nekem szl, de én leírom, ha nem gond...szerintem ha sima színeset nézel, amin nincs már zsíráf vagy maci, akkor nagyon jók léehetnek...nekem az nem tetszik benne, hogy kevés elemből állnak, nincs nagyoin miből válogatni.
Nekünk kb. 14 négyzetméter a szoba és 6 különböző elem van bent (plsuz íróaasztal áyg és galériaágya), de még így is kevés néha pakolni....
Nekünk Malgoska van, rengeteg elemből lehet válogatni...kék/zöld/ vagy natúr előlappal...mi anno zöldet választottunk, hogy unisex legyen:-D
Mikor vettük egy fiunk volt, most kettő...de nagyon szeretik...nincs rajta minta, de egyértelműen gyerekbútor,masszív és szeretjük:-D
Köszönöm.
Attól tartok...nem tudom, Neked mi erről a véleményed...hogy nem-e nagyon látszik rajta, hogy babáknak van inkább, mint óvodás, kisiskolásnak...nem késő már ekkora korú gyerekeknek ilyen bútort venni?
a ruháknak való pakolásra van elég hely?
Köszönöm.
Tudsz ajánlati bútorcsaládot esetleg?
16nm a szoba.
Eddig nem volt nekik saját bútoruk, ezért 100 körülre gondoltam.
Ahogy így elnézem van olyan ami jó nagyiobbaknak, végülis lehet kis figurás is, ha 10 éven belül lecseréled, mert már zavarni fogja őket.....
Ennél sokkal több kníálatú, bútor darabokból összeálló bútorcsaládok is vannak, ami nem csak egy két részes...bár nem tudom mekkora szobába szánod és mennyit akarsz pakolni...
a honlapon a bababutorok alatti fülben vannak
rácsoságyat és pelenkázót nem
ezek a bútorok nagyon babás bútorok vagy óvodásnak, kisiskolásnak is jó?
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- 2009 szeptember indul az óvoda!( kiscsoportosok, beszoktatás)
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Olyan vers kellene nekem, amivel az iskolába készülő nagycsoportosok köszönthetik a leendő kiscsoportosokat...