Fáj a lábam a Batz cipőben is. Betéttel vagy anélkül is.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sokat állsz? Sokat gyalogosz? Egyébként milyen cipőt használsz?
A Batz amúgy car, sajnálom, hogy költöttél rá.
Férjemnek fájt egy időben a sarka, ő sokat mászkált mezítláb vagy vékony talpú papucsban/cipőkben jött-ment és mint kiderült az volt a gond. Lökéshullám terápiára el sem ment mert megoldódott a probléma. Mióta ha csak lehet Sketchers cipőkben jár, itthon is, nyaralóban is Adidas Comfort papucsot hord, elmúlt a problémàja. Persze kell idő amíg helyrejön, de évek óta panaszmentes, pedig férjem bőven túlsúlyos és hízott is ezidő alatt.
Kérj egy csontsűrűségvizsgálatot is.
Nem tudom, milyen szakorvosnál voltál, de a reumatológus nem mindig tud segíteni, inkább ortopédiára kellene menni.
Gerinced állapota? Túlsúly? Testzsír és izom aránya?
Csigolyák nem kezdenek kiszűrődni? Sportolsz?
Tavaly nyáron kiment a bokám,,,még a pillekönnyű vászoncipő is odatett.
Jó, akkor papucs,,annyit értem el hogy már 3 helyen lett feltörve.
Létezik olyan talpbetét, ami leveszi a terhet a sarokról. nekem is van. A neve: Szendvics Szerkezetű Talpbetét.
1 számmal kisebbet kell venni mint a cipőméret, papucsba bele kell ragasztani.
További ajánlott fórumok:
- Milyen cipőben vezettek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Hogy lehet az extrovertáltak tudtára adni, hogy nem vagy társalgós kedvedben anélkül, hogy megsértenéd őket?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?