Fáj a bőröm... Szerintetek mitől? Mi lehet ez? (tudásbázis)
Sziasztok, nekem már tart vagy 1 éve ez a probléma (a lapockámon fájdul meg gyakran a bőröm, mintha leégett volna). Most készülök bőrgyógyászhoz, de mivel semmi nem látszik rajta, félek, hogy nem veszi komolyan.
Van már valakinek információja róla, mi lehet ez?
Megoldódott valakinek, nekem is most jött ki. Mintha lesúrolták volna a bőröm enyhén súrolóval illetve napégésem lenne.
Eddig olyanokat olvastam, hogy egy valakinek idegi kikészülést mondtak, másnál hisztamin tartalmú étel allergia, bél baktérium, de elvileg lehetne sztafilokokusz meg sztreptokókusz fertőzés , de az gennyes szőrtüszőkkel járna, az viszont nincs.
Sziasztok!
Nekem dettó ez a problémám.Időközönként pár napra elkezd fájni a hátamon egy kb. tenyérnyi helyen a bőr(valóban olyan égető érzéshez tudnám hasonlítani),de nincs ott semmi.Ha meg mondom valakinek,totál hülyének néznek.Valószínű a doki is annak nézne,hiszen nincs ott semmi!!!! Volt már valaki olyan,akinek sikerült kiderítenie,hogy mitől van???
Nekem is volt ilyen, ill. időnként visszatér. Olyan érzés, mintha leégtem volna.
Bőrgyógyász csak nézett, mert nem látszik rajta semmilyen kiütés, csak kicsit pirosabb a fájdalmas részen. Főleg este jön ki. Kaptam valami krémet és lemosót, de semmit nem ért.
Csak találgatok, de nincs semmi ötletem.
és csak érzékeny a bőröd ott, vagy esetleg olyan azona területen, mintha libabőrös lenne?
AMúgy mindentől függetlenül igyál pár napig kálcium sandozt! Lehet, hogy megoldja.
akkor táplálék
valami új kajálda?
valami új étel, amit eddig sosem vásártoltál?
Napok óta fáj a bőröm....főként a lábam, meg derekam, de máshol is érzem. Olyan, mintha leforráznám, vagy szétégtem volna a napon. Nem voltam az utóbbi 1 hétben se szoliba, se napozni.
Volt már valakinek ilyen? bőrgyógyászhoz v családorvoshoz menjek el vele?
A környezetem kiröhög, mert megkérdezik mi bajom....hát fáj a bőröm.......és sajnos nem vicces
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehetnek ilyen pöttyök a bőrömön?
- A fejbőröm tiszta sebes, de nem tudom mitől lehet ez?
- Szerintetek mitől lehet, hogy a jobb lábam térdem fölötti részen a bőröm alatt kis apró piros foltok jöttek elő kb. 4 napja és viszket?
- Mitől lehet az, hogy egyes kozmetikumok nagyon kiszárítják a bőröm?
- Fáj a fejbőröm egy behatárolt része, mitől lehet?
- Mitől lehet, hogy mozgás közben viszket és kipirosodik a bőröm?