Mitől lehet az, hogy egyes kozmetikumok nagyon kiszárítják a bőröm? (tudásbázis)
7. Bársonyfüles
2013. márc. 11. 18:41
Attól,hogy mind kőolajszármazékból van.
6. Szilvamama
2013. márc. 11. 14:14
Lehet a nem megfelelő krémválasztástól is, ha alapon száraz a bőröd, akkor kifejezetten arra a bőrtípusra készült krémeket használj. Megoldás még a naturkozmetikumok használata is, ha a kemikáliákra vagy érzékeny.
5. 18e79e1970
2013. márc. 11. 07:44
Szeritem is, amit az előttem szóló írt: sok benne a mesterséges anyag, amit nem bír a bőröd.
4. csiga1170
2013. márc. 11. 07:05
Azt jelenti, hogy nem bírja a bőröd, ne használd! Vegyél pl Ilcsi arckrémet, az teljesen természeteseredetű, azt bírni fogja.
Sok krém tele van mesterséges anyagokkal és sajnos sokunk bőre nem bíja, kiszárad tőle.
3. bnedora
2013. márc. 11. 00:26
Azt nem tudhatod, hogy érzékeny vagy-e rá. Vigyázz velük, mert könnyen ekcémás lehetsz tőlük.
2. Ildikó29
2013. márc. 10. 23:37
nagyon száraz egyes arcrémektől a bőröm, nem vagyok rájuk érzékeny és mégis vajon miért?
1. Ildikó29
2013. márc. 10. 23:36
Mitől lehet az hogy egyes kozmetikumok nagyon kiszárítják a bőrőm
További ajánlott fórumok:
- Melyik szakmával lehet jobban érvényesülni? Fodrász vagy kozmetikus?
- Gigi kozmetikumot hogyan lehet beszerezni, ha nem vagyok kozmetikus?
- Ki lehet szedetni a tetovált szemöldököt, hogy ne maradjon semmi nyoma? Kozmetikusok csinálják?
- MAC kozmetikumokat hol lehet kapni?
- Ki milyen magasfaktoru (20-30 SPF-feletire gondolok) arc és test kozmetikumokat ismer és használ?Nagyon érdekelnek a vegyes, problémás bőrre
- Duac gélt használtam 3 hónapig, nagyon bevált. Van-e valaki hasonló helyzetben? Milyen kozmetikumot használtatok utána?