A fejbőröm tiszta sebes, de nem tudom mitől lehet ez? (tudásbázis)
Nekem évek óta ilyen. Próbáltam szinte mindent rá.
A bőrgyógyász allergiatesztet csinál majd Neked és ajánl valami szert rá, ami a kereskedelemben kapható.
Én nem jártam sikerrel egy drágább szerrel sem, de végül megtaláltam a számomra megfelelőt.
Hajfestékből és samponból sem a drágább nyert..
Egy időben még hennáztam is - hiába.
Elmentem a bőrgyógyászhoz és Október 13-ra kaptam volna időpontot.
Utána mentem mamámhoz és adott valami kencét,amivel ő kente a fejét,amikor leégette a haját a fodrász.
Szóval a kence nálam,de nem használtam.
És Isteni szerencse,mert a testem többi részén is jöttek ki sebek,utána néztem neten és úgy tűnik pikkelysömöröm van.
Kedden vagy csütörtökön megyek magánrendelésre.
Sajnos, ő is csak próbálkozni fog. Először felír egy valami sampont,aztán, ha nem jó,menj vissza,majd ad megint valamit.... Okosabb oda úgy menni, hogy már 4-5 -féle szert,készítményt kipróbáltál.Jegyezd fel,ezeket,és a hatóanyagukat.
Nagyon valószínű, hogy van egy kezdeti fázisban lévő pikkelysömöröd. Nézzél bele az ilyen fórumokba,és magad is meglátod. Az orvosok tehetetlenek.Nem akarlak elkeseríteni,de az emberek 70 %-nek van,csak nem tud róla,és még nem diagnosztizálták,mert a tünetek jelentéktelenek,és hamar visszahúzódnak. Legeslegfontosabb a stresszmentes életmód.
Oke.köszönöm:)
Még annyi h elsőnek elmegyek azért a bőrgyógyászhoz,nem azért mert nem hiszek neked,csak már így is anyum megvett egy 2000ft-os sampont...:O
Ajánlom a Subrina család Dandruff tonikját.
Egy hét alatt tiszta lesz a fejbőröd, és csak ezer forint környékén van.
Ha van a környékeden fodrászkellékes. :)
Nekem is van ilyesmi, főként a menzesz előtt.
Pár hónapja tapasztalom, és viszket is a fejbőröm.
De az aggaszt , h nem múlik.Pedig azóta se hajfestés se hajmosás,vagyis hajmosás igen,de már új gyógyszertári samponnal.
Ha vakarom akkor utána meg olyan csúnya,olyan mintha korpás lenne,pedig soha nem volt korpás a hajam.
Már több mint egy hete ilyen,de nem tudom mitől.Igazából új hajfestéket és új sampont is használtam,mielőtt ez jelentkezett.De a sampon egy sokkal jobb minőségű mint az előző és a hajfesték is...vmi új...fodrász festette.
Leghamarabb pénteken jutok el bőrgyógyászhoz,de kíváncsi vagyok h mi lehet ez?!?!
További ajánlott fórumok:
- Hamarosan elköltözöm panelbe, és kutyám is vihetem, hogy tudom szoba tisztaságra nevelni a 2 éves kutyám, aki eddig kinti kutya volt?
- Meg tudom nézni a gépemen valahol, hogy milyen sebességgel adja a szolgáltató a netet?
- Holnap megyek kisebb műtétre a sebészetre, TB támogatással. De nem tudom, illene-e külön pénzt adnom az orvosnak?
- Miért nem lehet hajat festeni, ha sebes a fejbőröm?
- Négy Food-Haul videó után tiszta csömört kaptam. Tudom, nem...
- Viszkethet a fejbőröm a a tiszta hennától?