Meg tudom nézni a gépemen valahol, hogy milyen sebességgel adja a szolgáltató a netet? (tudásbázis kérdés)
sajnos az mindig úgy van, hogy a szolgáltató azt mond, amit akar:((((
tenni nagyon nem is tudsz ellene, max felhívod őket és elpanaszolod hogy lassú a net. (de ők úgyis be fogják bizonyítani, hogy nem:)))
Köszi, akkor előbb még átbogarászom a szerződést...
Mert most úgy vagyok, hogy a szolgáltatóm azt mond, amit akar...
nézd meg a speedtest.net oldalon is. (amikor mérsz, minden egyéb programot és esetleges adatforgalmat állíts le a gépeden)
amúgy meg a szolgáltatók általában a maximális sávszélességet reklámozzák, de ha elolvasod az apróbetűt, akkor látod, hogy van minimum érték is (ha jól hallottam idéntől ezt is fel kell tüntetni a reklámokban).
szóval valahol a minimum és a maximum között kell lenned elvileg.
Most meg ezt:
A Te Internet sebességed: 515.10kbps
A Letöltési sebességed 64.39 KB/s.
??????????????????????
Mégegyszer megcsináltam, most ezt adta ki:
A Te Internet sebességed: 874.30kbps
A Letöltési sebességed 109.29 KB/s.
Ti értitek?
Azon az oldalon ezeket az adatokat adta ki:
A Te Internet sebességed: 2.30 Mbps
A Letöltési sebességed 294.38 KB/s.
Kábelszolgáltatótól kapjuk a netet is. Eddig 2 mb-osra volt előfizetésünk, most mától 6 mb-osra. Nem értek ezekhez, de különösebb változást nem észlelek.
Ja és decembertől már 4 mb-ost adtak, mert tavaly még az a csomag, amire az idéntől előfizettünk, azt tartalmazta...
speedtest,keres rá.
Ott megtudod nézni
Most a Upc 5170kbps-el nyom.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Meg tudom valahol nézni a gépemen, hogy milyen gyors a netem?