Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) recept
A Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) hozzávalói:100 g csicseriborsó konzerv
75 g mandula
2 ek. cukor
1 ek. olaj
1 mk. őrölt fahéj
A Fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) elkészítési módja:
A csicseriborsóról öntsük le a levet, és papírtörlőn szárítsuk meg. Egy kisebb sütőtálba tegyünk sütőpapírt, majd szórjuk bele a csicserit és a mandulát. Csurgassuk rá az olajat, és forgassuk össze. Szórjuk meg cukorral és a fahéjjal, majd ezzel is alaposan keverjük el. 210 fokon süssük 25-30 percet.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2017. jan. 18. 23:46
A fahéjas-karamellás ropogtatnivaló (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.