Fagylalttortácskák recept
A Fagylalttortácskák hozzávalói:5 dkg marcipánmassza,
3-4 tk rum,
2 banán, tejszínhab,
néhány szem babkávé,
4 kerek (kb. 10 cm átmérőjű) tortalap (gyümölcskosár),
4 gombóc csokoládéfagylalt
A Fagylalttortácskák elkészítési módja:
A marcipánt öntözd meg rummal, és villával dolgozd el. A tortalapok tetejét kend meg a marcipánnal. Helyezz rá banánszeleteket kör alakban, mindegyik tetejére tegyél egy-egy kis fagylaltgolyót. Tejszínnel és kávészemmel díszítve tálald.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. máj. 6. 23:38
A fagylalttortácskák elkészítési módja és hozzávalói.