Fagyasztóból kivett húst megcsinálhatom még? (tudásbázis)
Olvaszd ki,és alaposan nézd át!
Ha nem penészesedik folyamatosan olvadás közben és nincs szaga,akkor egy alapos átmosás után kisütheted!
Ezt iírta: "Szerdán kivettem (saját készitésű) fasirtot a fagyasztóból. Este elfelejtettem megcsinálni, csütörtökön meg nagyon késön értünk haza." Írta ezt szombaton.
Nagyon valószinű, hogy a hűtőben volt, csak nem a fagyasztóban 3 napig. Nem hinném, hogy kint, az asztalon tárolta 3 napig..
Ott a pont.
Nekem érzékeny a szaglásom. Főleg húsra. Ha egy kicsit is stikkes nem használom fel. Ha nincs akkor semmilyen probléma nem lehet
Én meg a tejfölre, a sajtra, meg a paprikára /és sorolhatnám / is kényes vagyok.
De megsütötte, megették, és jól vannak!
Én is így nőttem fel! :D
Talán azért látjuk egyformán a dolgokat! :)
Én sosem dobok ki ételt.
Ha darált húst vásárlok, legkésőbb aznap este elkészítem, ha pedig a fagyasztóból veszem ki, akkor felengedés után azonnal felhasználom.
aki így gondolkozik azt egy nagyon friss lazaccal csapnám pofán :D belém azt nevelték még anno hogy nem pazarlunk, mindenből kihozzuk amit lehet, és nem voltunk szegények sosem! csak egyszerűen ÉSSZEL éltünk..
A fórumindtó most már megkapta az életrevaló batyut miszerint használd az orrod, az ízlelőkéd meg az ESZED :D
Jó kérdés!
De ennyi húst kidobálni az ablakon...
Pazarlás!
ja tényleg... te vagy.. nem is néztem XD
akkor is.. 48 órán belül felhasználta em? az meg ha jól számolom két nap.. zsenikém :D
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Szerintetek mennyi ideig használható fel a fagyasztóból kivett gesztenyemassza?