Ez mitől? (beszélgetés)
Én ma ettem diót és hasonló lett a szám, mint neked. Pici hólyagok lettek a nyelvemen és belül az arcomon.
Rágcsálja nyers zöldséget. Répa, zeller, karalábé, uborka. Ezekkel tudsz fogyni nem a chips-el.
Ezek pont mind fogyókúrás kaják….
Az ovisok kéz-láb-szája is mehet felnőttre, de ott a nyelv peremén vannak afta szerű fájós cuccok. Azért ha unokáztál nézegesd a tenyered és a talpad is. De a sós mentolos rágás logikusabbnak tűnik.
És a sóssal nem is tudsz fogyózni, mert a vizet és csak puffasz.
Simán lehet a sós cuccoktól, attól nekem is szokott égni, fájni, meg a diótól.
De nekem mindig rághatnékom van, most sütiket nem ehetek, gondoltam ezekkel megoldom.
Jaaa! Hát persze, hogy ezektől!
Nem akartam azt kérdezni, hogy nem szotyizol? Mert még attól is lehet.
Kicsit hagy ki ezeket, öblögess és ha elmúlik, akkor tuti, hogy ettől van;)
Talán 2 hete kezdte. De ezeket továbbra is ettem. Lehet, hogy csak ezektől lenne?
Ilyeneket nem ettem, de azt a sós pufit (vagy kuki ?) elég sokat, mert épp fogyóztam, lehet a só miatt? Még Chio csipszet ettem, meg savanyú cukrot, tik-katot.
Köszi neked, épp van itthon szenzitív szájvíz, azt tettem vízbe, már 3x öblögettem, kicsit jobb. :))
Nem tudom mikor kezdett el neki fájni. Nagyon hirtelen jött, az tény. 😞
De az elején nem fáj, nem?
Pont ez a félelmetes a rákban, hogy nem fáj, nem is gondolja az ember, hogy súlyos dolog lehet, nem megy dokihoz, és mire már más tünetek vannak, késő lesz.
Amúgy igen! Van most ez a szájfájós nyavalya. Meg ovisok körében skarlát és van az a másik is amin ledöbbentem, de nem jut eszembe.
Sajnos de. Fáj. Nagyanyámnak szájfenék daganata volt. Iszonyatos fájdalmakat élt át és ki lehetett tapintani neki. 😓
Addig is ha van kis kamillád öblögess vele.
Jaj, Fincsikém!
Van egy jó hírem! A rák nem fáj!!!!
Biztos olyat ettél amitől lett ez a kiütés, bár most van ez a szájfájásos vírus, ami rajtad is kiüthetett. Menj el dokihoz és nyugi!
Nem ettél diót, vagy más magvat?
A vitaminolajjal érdemes kenegetni, de természetesen jó, ha látja orvos. Jobbulást!
Ne ijedj meg, bár én is be voltam tojva amikor nem gyógyuló seb jelent meg a nyelvemen, ráadásul piszkosul fájt is. Előbb fogorvoshoz mentem aki kicsit igazított azon a fogamon amelyik közel volt a sebhez. Akkor meggyógyult. De később újra előjött. Ekkor már a szájsebészetre kellett mennem ahol kivágták és szövettanilag megvizsgálták és negatív lett. Szóval volt ideg pár napig rendesen. Ugy hogy irány a doki és no para!
Ne gondolj a legrosszabbra.
Minden rendben lesz.
Köszönöm. Ebből orvos lesz, sőt szerintem labor. Remélem, nem szájrák. Csak a felső része. Lehet, hogy harapdálom alvás közben?
Phlogosolt nem javasolták, akkor egy enyhe szájvízzel próbálkozom.
Fáj a nyelvem, mintha megégettem volna, és minden étel irritálja. Néha tele van apró tűszúrásszerű piros pontokkal.
További ajánlott fórumok: