Ez lehet burgonya allergia? (tudásbázis)
Burgony allergia lett!
Egy hétig nem adtam neki krumplit, maj pénteken paprikás krumplit főztam! Este már fájlalta a pocakját! ( délben ette)
Szombaton direkt a maradék volt az ebéd, délután megérkezett a kaki ami csúnya nyálkás volt és este ordított úgy fájt megint a has!
Azt mondják( okosok), hogy a keményítőt nem tudja emészteni!
Ezért fájhat a bölcsiben többet a hasa, mert a nagyüzemi kajákba tuti néha kerül keményítő a főzelékbe vagy a kár mibe!
bár lehet hogy Magyarországon még nem sok helyen csinálják....
akkor is ki kell vizsgáltatni.
szegény kisgyerek :(
kecsketejben is van tejfehérje vagy mi.
lehet gluténérzékenység is, azt székletből ki is tudják mutatni már állítólag.
valahogy ki kell nyomozni hogy mitől fáj a hasa, valami csak okozza.
Szerintem irkáld fel minden nap hogy mit eszik. Hátha vezérszálnak jó lesz, valamit 1-2 napra húzz ki belőle. Kecsketejet is vond be a kísérletbe, meg minden tejterméket. Általában az szokott veszélyes lenni. A kecsketej is tej...
Pici lányom két éves, és pár hónapja vannak panaszai, de mivel bölcsis nem igazán tud mkövetni miket eszik!
A gyermekorvos, elintézte annyival, hogy pszichésen fáj a hasa! De könyörgöm mikor vergődik az ágyban és ordít a fájdalomtól???
Harmadik nekifutásra kaptunk a panadol helyett más görcsoldót ez segít ilyenkor!
Majd saját felelőségre kértem egy időpontot ULTRAHANGRA! Jövő héten megyünk!
Mikor fáj a hasa másnap olyan a széklete, hogy ilyen válladékos sárga zöld részek vannak benne!
Tejre nem valőszínű hogy allergiás napi 2*3 dl iszik csak kecsketejet!
A burgonya szaponintartalma irritálhatja a beleket, a kisbabáknak amúgyis átjárhatóbb a bélfaluk, amit nem célszerű fokozni. A tej is hasonlóképpen viselkedik.
Hát próbáld meg, ha megvonod tőle a krumplit, mi történik.
További ajánlott fórumok:
- Fogmosás közben mindig öklendezek. Ez allergia lenne? mit lehet tenni ez ellen? Mással is elő szokott fordulni?
- Ez lehet Uv zselé allergia?
- Szerintetek kínai kajára lehetek allergiás?Többi lent....
- Miért nem lehet fogyasztani burgonyát Candida-diéta alatt?
- Lehet valaki allergiás a szabadlevegőre?
- Lehet allergiás egy 33 hónapos kisgyermek?