Ez barátság vagy belezúgtam a munkatársamba? (beszélgetés)
Úgy érzem, most meg kell kérdeznie valakinek...
És mit írt?
Van az úgy, hogy 2 ember között megvan az a bizonyos vonzalom. Szerintem ezt érzed te is.
Mivel neki párja van és nem is mozdult rád, ez gondolom marad is ennyiben.
Ne zúgj bele..
Az egy komoly kapcsolat lehet a srác es a menyasszony közt, ne gondolj bele többet mint ami köztetek van,munkatársi kapcsolat.
Legyen már tabu,neki kapcsolata van.
Ha akarna valamit, akkor már mondta volna.
Engem is elhívott néha egy-egy kolléga kávézni vagy beszélgetünk másról is, mint munka. Nem kell elolvadni ettől és mást képzelni a háttérbe.
A kavarós szingli srácoktól meg tarts távolságot! Nőben is csúnya a pletykás, de férfiban méginkább.
Ja, lassacskán belezúgtál és hétköznapi dolgok mögé azt képzeled, hogy az neked szól. Pedig, ha másik kolléganővel kéne dolgoznia azzal is így viselkedne.
Belezúgtál a munkatársadba,nem tudod különválasztani a kollegalitást a barátságtól, majd felnősz... aki azért érdeklődik irántad jobban, mert el kell veled töltenie 24 órát egy héten.
A munkakapcsolatot max a főnököd tudja leépíteni, te kilépni tudsz. Ha nem bírsz magaddal, lépj ki, aztán lesz egy másik munkahely, ahol lesz egy másik pasi....és a kör folytatódik tovább.
Sok sikert!
Mi honnan tudhatnánk?
Ha úgy érzed, jogy komolyabb nem lehet vele, akkor gyorsan tiplizz, különben sokat fogsz szenvedni.
Mikor 1,5 éve a céghez került és először megláttam megtetszett. Megtudtam a nevét, megnéztem fb-n, láttam hogy eljegyzett párja van. Akkor megállapítottam, hogy oké, felejtős. Hónapokig rá sem néztem. Aztán egy közös munkát kaptunk, ami folyamatos és heti 2-3 napot fix 8 órában együtt töltöttünk. Én végeztem a munkát, ő meg elkezdett hülyéskedni, elhívott odabent kávézni, enni, ha nem volt közös munka odajött beszélgetni. Később néha írt fb-n, ha volt valami, aztán nem csak a munkáról írt. Bent megjegyezték többen is poénosan, hogy van valami köztünk, ebből lesz valami. De ő azt feleli mindig, hogy csak munkatársak vagyunk és hülyéskedik velem.
De egy vele korú szingli srác elárulta, hogy mikor a benti nőkről beszélgettek, engem kiemelt. Nincs köztünk semmi, és nem is akarom így, de valahogy a munka kapcsolatot le kellene építenem vele, mert folyton valami szikrát érzek iránta. És nem tudom mi ez?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Melyik a jobb munkatárs? Aki csendben dolgozik, keveset beszél vagy aki inkább társasági ember?
- Harcolnál egy munkatárs barátságáért?
- Nem túl sok ez, amit a munkatársnőm megoszt velem? Ennyire barátnőként tekintene rám, vagy inkább csak dicsekedni próbál?
- Mennyire vagy jóban a munkatársaiddal?
- Tegnap meghalt autóbalesetben a férjem egyik munkatársa.Képtelen vagyok elhinni.Miért visel meg ennyire?