Mennyire vagy jóban a munkatársaiddal? (beszélgetés)
Nekem a legjobb barátnőm, akivel szó szerint mindent meg tudok beszélni, és aki az egyetlen igazi bizalmasom, volt kolléganőm. Sőt. Volt beosztottam.
Igaz, az igazán bizalmas kapcsolat azután alakult ki, hogy munkahelyet váltottam, de nyilván kellett ehhez egy alap "haverság".
Tény, hogy nem kell minden munkatárssal haverkodni, de a mindenkivel szigorú 3 lépés távolság sem feltétlenül kell. Szerintem ez emberfüggő.
Mármint a lányok?
Ez igaz:DDD
AZ egész cégnél alig van nő. 9 nő és 21 férfi dolgozik nálunk.
Mi nagyon jóban vagyunk, ahogy itt már írta más is, a második családunk:D
Mi 6-an vagyunk 4 fiú és 2 nő. Sok mindent megbeszélünk, tudunk ezt-azt a másikról. Szoktunk menni együtt bulizni is. Sokat hülyéskedünk, és a munkánk így is kész van. Vannak pörgősebb időszakok, de azért minden nap szakítunk időt a fecsegésre. Persze ez nem arról szól, hogy mást sem csinálunk, hanem amikor épp eszünkbe jut valami, azt megosztjuk egymással. Tehát, azért dolgozunk is:D
Pont annyira, amennyire illik. 8-an vagyunk egy irodában, 6 nő, 2 pasi, végülis mind jófejek, de van olyan kolléganő, aki órákon át képes ecsetelni, milyen függönyt vett a nappaliba, vagy milyen hülye volt a szerelő meg ilyenek - na erre ki kíváncsi. Főleg ha ezer feladat/meló van.
Talán az "üzemi étkezde" (menza) az a hely, ahol lehet kicsit dumálni. De ide általában olyanokkal járok le (más iroda), akiket az is érdekli, velem, mi van és nem csak a saját gondjait-bajait meséli.
sok mindent megbeszélünk de azért van magán szféra .
Én sem szeretnék MINDENT TUDNI ! és én sem mondok el mindent van azért magán ügy .
Nagyon !! családias !! a második otthonom ! Szeretem a munkahelyem is !!
Ha az állam a bérünket megemelné az már csak hab volna a szeretet tortáján :-)
Nagyon jo a kapcsolatunk. 12-en dolgozunk együtt, napi 8 orat vagyunk együtt kettes parokban, szoros viszony alakul ki köztünk, egeszen intim dolgokat is megbeszelünk.
Nagyon nagyra ertekelem a munkahelyem, tudom, hogy ilyen jo közösseg ritka.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Melyik a jobb munkatárs? Aki csendben dolgozik, keveset beszél vagy aki inkább társasági ember?
- Ez barátság vagy belezúgtam a munkatársamba?
- Nem túl sok ez, amit a munkatársnőm megoszt velem? Ennyire barátnőként tekintene rám, vagy inkább csak dicsekedni próbál?
- Tegnap meghalt autóbalesetben a férjem egyik munkatársa.Képtelen vagyok elhinni.Miért visel meg ennyire?
- Mennyire fontos neked hogy a munkatársaid kedveljenek?