Évek óta próbálkozol teherbe esni, sikertelenül. Minden rendben veled és a pároddal, de nem sikerül. Már 40 éves múltál. Meddig próbálkoznál (tudásbázis)
Nekem sem sikerült teherbe esnem, pedig velem és a párommal is minden rendben volt, igaz mi 32-34 évesek vagyunk.Mindent kiprobáltunk, de ami bevált az egy bizonyos gyógyszer volt, az orvos irta fel, és a peteérést segitette. Ezzel azonnal teherbe estem, azt javaslom beszélj te is orvossal. Egyébbként 43 éves korodig probálkozhatsz nyugottan.
Sok sikert!
Szia!
Jó ilyen sztorikat hallani, tudni, hogy van még remény. A srácnak is összejött. Mert akart. Nem mondtam el a barátnőmnek, valahogy nem hozta ki a szó. Most én nagyon pozitívnak látom, leköti a házvásárlás, ügyvéd, meg a munka. Már egy ideje abba temetkezik.
Én nagyon szeretném, ha sikerülne nekik, de ha reálisan belegondol az ember, egyre kisebb az esélye. Hiszen ők sem lesznek fiatalabbak, az idő telik. Jövőre 43 éves lesz. És ha nem véletlenül nem marad meg soha a baba? Valamiért nem akarja a szervezete? Nem tudom... Lassan az örökbefogadásról is le fognak csúszni, mondjuk azt a férje nem igazán szeretné. Akkor nem kell erőltetni!
Köszi a hozzászólást!
Én csak annyit szeretnék mondani,hogy ne adja fel.A barátnőm férjének azt mondták,hogy soha nem lehet gyereke.Hülyeséget nem akarok írni,de azt hiszem,hogy nincs élő hímivarsejtje.Fel volt adva a lecke,vagy örökbe fogadnak,vagy más férfitól mesterséges megtermékenyítés.Nehéz volt,de beletörödtek.Közben a srác kapott vmi hormonkezelést és idén megszületett a kisfiúk.Sajnos a rosszmájú emberektől megkapták,hogy nem a srácé,de le sem tagadhatná,tiszta apja a gyerek!
Úgyhogy,soha nem szabad feladni,ez az én meglátásom.Remélem sikerül egy kis erőt adnom a további próbálkozásokhoz.
Ajacska!Ha vmi változás lenne tudasd velünk légyszíves.
Sziasztok!
Csak gondoltam, leírom azoknak, akik esetleg még olvassák ezt a fórumot, hogy sajnos a negyedik beültetés sem sikerült a barátnőmnek. :-( Talán most nincs annyira maga alatt, házat vesznek, talán az lefoglalja. Meg azt is mondta, hogy talán ebben az évben már nem csinálják meg az 5.-et, csak jövőre. És akkor már 43 éves lesz... Nem tudom...
Ebben nagy igazság van.
Valóban előfordul,hogy nem lehet közös gyermeke egy párnak.Vagy inkább nagyon nehezen jön össze.
Nekem azt mondták az orvosok,hogy meddő vagyok.
Aztán megismerkedtem egy nálam jóval idősebb férfivel,és azóta két gyönyörű gyermekünk született,rövid időn belül.
Sok kudarc nem érte 40 éves kora előtt, mert majdnaem annyi volt, amikor megtalálták egymást a párjával és összeházasodtak. Előtte nem alakult neki úgy, hogy gyereke legyen.
Én is azt mondom, 40 felett nem szülnék. Talán, de szerencsére nem én élem át a helyzetet.
Én már 40 körül nem szülnék. Ezt most úgy állítom, hogy már van 2 gyermekem.
De ha viszont nem lenne egy sem, biztos másképp látnám a dolgokat, és akkor tuti úgy lennék vele tökmindegy csak legyen.Olyan 42 éves korig próbálkoznék.
De ha ennyi kudarc ért volna már, én 40 éves korom előtt elindítottam volna az örökbefogadást. Esetleg ha közben összejött volna vagy jönne a baba visszamondanám. Vagy nem.....
Azért van fogalmam a szervezet működéséről és biológiai folyamatairól.
Soha nem adtam volna fel!!
Pontosan azért, hogy 50 évesen ne mondjam azt,ha akkor tovább csinálom.
Nehogy azt gondold, hogy nekem könnyű volt!
Évekig jártam orvostól-orvosig, de addig mentem, míg megtaláltam azt a helyet,ahol segíteni tudtak.
Anyukám is 39 évesen szült engem, sőt az anyósom 40 évesen a férjemet.Nem adták fel. És én sem adtam volna fel SOHA!
A második gyerekem sem jött könnyen, 34 évesen szültem.
A te 29 éves szervezetedet nem lehet
összehasonlítani egy 40 évessével. Nincs fogalmad róla, hogy addigra már mennyire elhasználódik néhány női szervezet!Főleg, aki már három beültetésen van túl, az már annyi mindenen keresztülment. De az viszont tény, hogy a szüléssel "megfiatalodik" a szervezet. (Most a részleteket nem mondanám, hogy miért és hogyan, az nem ide tartozik.)Én is 43 voltam, amikor abbahagytam. Minálunk kromószóma összeférhetetlenség volt. A 12 év házasságból 9 évig próbálkoztunk. De a 43. évemben már belefáradtam, és megkérdeztem a doktort, hogy nem lehetne-e kicsit gyorsítani a dolgon, mert azt a babát még fel is kellene nevelni. Tudod mi volt a válasz? Nem kötelező idejárni. Akkor, abban a szituációban ott rögtön sírva is fakadtam.
Nem hiszem hogy rögtön a legrosszabbra kéne gondolni, mint az összeférhetetlenség.
Mikor már nem akartam görcsösen gyereket, sikerült a 3. inszemináció. Sajnos méhenkivül maradt, talán érezte hogy nem akarok ettől a fiútól babát. Hamarosan úgy érzem sikerülhetne a férfinak "akaratunk ellenére" teherbe ejtenie :-)
Nekünk nehezen jött össze a lányunk, 29 éves voltam amikor született, 3 évig jártam orvostól-orvosig, de soha nem adtam volna fel.
Szerencsére természetes úton fogant, már 5és fél éves. És van egy 1 éves kisfiam is.
Sajnos van olyan is, hogy a nő és a férfi "anyaga" nem fér össze és így babócka sem lesz belőle.
Egy ismerősöm ezért vált el, mert 20 évig nem jött a baba:( Elváltak (imádták egymást, de ez már sokkkkkk olt nekik) és most külön családban mind a kettőnek van 2-2 gyönyörű gyereke.
Na ezzel nem azt akartam mondani, hogy el kell vállni, hanem azt, hogy a természet ilyet is tud sajnos:(
Én még próbálkoznék, de ha más nem marad, akkor az örökbefogadást választanám.
Kitartást!
Szió
Olvastam a prividet is, majd oda is írok. Jó dolog, hogy te is optimista vagy.
A barátnőmnek azt mondják évek óta, hogy sem neki, sem a férjének nincs semmi baja. Mindenféle vizsgálatot elvégeztek már, és látszólag minden oké. Egyszerűen nem marad meg a baba. Illetve a zigóta.
Bízott benne, hogy ha az inszemináció nem sikerült, majd a beültetés fog. De sajna nem. Szerinte a szervezete nem akarja, lehet, hogy késő.
igen
inkább fogdjon örökbe jobban jár :((
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak