Eurovit kapszula vagy Gravida? (beszélgetős fórum)
Én nem is neked írtam. Csak az olyat nem szeretem, mikor valaki szerint csakis ez vagy az a jó, mert neki az orvosa mondta, és akkor az úgy is van, a másik vitaminok meg még ártanak is...
A fórumindító nem ismerte az Elevitet, mint írta. Az érdekli, milyen vitamint szedjen, nem csak az Eurovit és Gravida jöhet szóba.
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy az Elevit nem jó. Mindenkinek más és más válik be. Nekem az Elevit nem, mert máshogy tartalmazza a vasat, mint a Gravida, és emiatt székrekedést okozott. Ekkor kérdeztem meg az orvost és a védőnőt, hogy mi legyen, mert vitamint mindenképpen akartam szedni. Ekkor mondták, hogy próbáljam a Gravidát. Hitetlen voltam, gondoltam vas-vas, de a nőgyógyász elmagyarázta, hogy máshogyan tartalmazza az egyik és a másik, másmilyen kötésben, és máshogy szívódik fel. A Gravidától aztán nem volt semmilyen problémám. Gondolom érthető, hogy én ezek után a Gravidára esküszöm.
Mivel Neked nem volt problémád az Elevittel, ezért ezt meg te ajánlod. Nem kell itt számolgatni a szavazatokat. Ki kell próbálni mind a kettőt, és valamelyik biztosan beválik, kinek ez, kinek az. Nekem mindegy hány szavazat van az Elevitre, mert a Gravida vált be. Innentől kezdve a következő terhességnél kaphatok én 1000millió Elevit-szavazatot a 2 Gravida ellen, akkor is a Gravidát választom.
Mindenkinek más a véleménye, a kérdező pedig majd dönt.
Egyébként a fórum címe Eurovit vagy Gravida... az Elevit nem is szerepel a kérdésben...
Na nehogy már az legyen, hogy az Elevit nem jó!
Nekem meg ezt ajánlotta a dokim és sok másnak is, most számoljuk össze, hány szavazat van egyik vagy másik mellett?
Semmi baja nem lesz a babának sem az egyik, sem a másik vitamintól.
Én Elevitet kezdtem el szedni annak idején, de a védőnő a Gravidát ajánlotta, mert abban van jód is. Az Elevitet eltettem, és szoptatás alatt szedtem be. Végig szedtem a Gravidát, de 20 hetes terhesség után már csak hetente 2X 3X szedtem. Mellette pedig az orvos által felírt vasat szedtem, semmi mást.
Egy nappal előbb szültem a kiírtál, és teljesen normál baba volt (54 cm, 3840 gramm).
De ismerek olyan anyukát, aki végig az elevitet szedte, és ott is minden a legnagyobb rendben volt.
Nekem is orvos mondta a Gravidát. Nem is egy orvos... ill. a védőnő és a terhesgondozáson akivel találkoztam kismamák, mind ezt javasolták.
Egész terhesség alatt szedtem, és sosem volt baj a vérképemmel. A kisfiam is időre, normál súllyal született.
Orvos mondta, méghozzá nem is akármilyen orvos... Én is az Elevittel kezdtem, mert azt gondoltam, az a legjobb, de több orvos is lebeszélt róla, és a Gravidát javasolták. Onnantól ezt szedtem végig terhesség és szoptatás alatt is.
Ráadásul azért is szeretem, mert magyar termék, és amiből csak lehet szeretek hazait vásárolni.
értem
nagyon drukkolok, hogy most minden rendben legyen
sajnálo, hogy ez történt veled
de máshol kell keresni a gondot
de a vitamin az csak elősegíti a baba fejlődését
kiderítették, hogy mi volt a vetélés oka?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta valaki kapszula vagy más formában a zöld kávét?
- RFF kapszuláról tud valaki jót vagy rosszat?
- Méhpempő és/vagy barátcserje kapszula
- Biovanne szépségvitamin vagy Revalid kapszula, esetleg egyik se?!
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával
- A Lopedium meg a Huma Loperamide 2 mg kapszulá együtt kell szedni vagy külön?