Esztergom - Aquasziget, milyen? (beszélgetés)
Új gazdával, a megszokott régi minőségben várja vendégeit hamarosan az Aquasziget. Az élményfürdő az állagmegóvás, a berendezések üzemképességének megtartása és a vagyonvédelem szempontjából is korábbi állagában, rendben megmaradva „élte túl” az elmúlt telet, köszönhetően az új üzemeltetőnek. S bár még több megoldásra váró feladat van az esztergomi élményfürdőben, a friss vezetés úgy gondolja, ha minden a terv szerint megy, június 15-én kinyithat az Aquasziget.
Az új működtető Investor’ 2005 Kft. tervei szerint az Aquasziget élményfürdő június 15-én nyílik meg, ugyanakkor több olyan, a cégtől független aspektusa van az újbóli megindításnak, mely befolyásolhatja a nyitás időpontját. A legfőbb gondot az épület vízüzemeltetése szempontjából legfontosabb tényezőnek tekinthető gázszolgáltatás jelenti. Az üzemeltető reméli, nem gördül akadály az elé, hogy rendeződjön a gázszolgáltatóval a helyzet.
Nem mondjátok,hogy bezárt bakker!!!Oda szerettünk volna menni a nyáron,mert egyrészt közel van,másrészt az árai is elfogadhatóak.
Hihetetlen:OO
Hajdúszoboszló messze van,és drága a belépő:((
Akkor nem tudom,mi lesz a nyáron,el vagyok keseredve:((
Komárom?
Szentendre?
Akkor nincs valami ötlete valakinek h hova menjünk márc.15-én fürdőzni Visegrád környékén? :)
A visegrádi fürdők nem fogadnak nagyközönséget...
K Ö Z L E M É N Y
Az Investor' 2005 Kft., az esztergomi Aquasziget élményfürdő új üzemeltetője az alábbi közleményt adja ki 2011. szeptember 1-jén:
2011. augusztus 29-én kelt levelében a Dalkia Energia Zrt. közölte szándékát az Aquasziget korábbi üzemeltetőjével, az Esztergomi Fürdő (SPA) Zrt.-vel, miszerint szeptember 1-jétől az élményfürdő hőszolgáltatását felfüggeszti abban az esetben, ha a Fürdő SPA Zrt. nem fizeti ki a fennálló tartozását. S mivel ezen időpontig a kifizetés nem történt meg, ezért kora reggel a hőszolgáltatást leállította a szolgáltató.
Ezzel cégünket, az Investor' 2005 Kft.-t ellehetetlenítették, melynek következtében nem tudta megnyitni a vendégek előtt az élményfürdőt.
Az új üzemeltető alternatív megoldásokat keres annak érdekében, hogy a létesítmény mielőbb megnyithassa kapuit a fürdőzni vágyók számára.
Az élményfürdő várható nyitási időpontjáról tájékoztatni fogjuk a közönséget.
Garbacz Dóra
fürdővezető
Investor' 2005 Kft.
További ajánlott fórumok:
- Kezdjük együtt a fogyást (Dorog- Esztergom)
- Hánykor lesz Balog Edina esküvője az Esztergomi Bazilikában?
- Érdemes átmenni Esztergomból Párkányba? Van ott látnivaló?
- Ki mit tud az esztergomi Suzuki gyárról?Véleményekre tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
- Mi a véleményetek az esztergomi szülészetről?
- Végleges szortelenítés.Tud valaki Esztergomban?Ěs milyen az?