Esküvő! Kit hova illik meghívni? (tudásbázis)
Szia!
Mi anno a szertartásra hívtuk meg a kollégákat.Én a cégnél kiraktam egy meghívót a hirdetőfalra és mindenkit odahívtam, hogy ott megtudják nézni és szívesen láttunk mindenkit a szertartáson.
Templomira és polgárira bárki mehet, meghívás nélkül.
Én vacsorára hívtam kollégákat, mert úgy gondoltam, ha akar jö, ha nem akar, nem jön. Így mindekinek jó volt, ők döntöttek. Ott a vacsorán meg sztem jól elférnek...
Igen! Ez lesz! :)
(csak az egyik kolléganőm, akit még sehova se hívtam meg, mondta, hogy ekkor és ekkor legyen az esküvő, mert ő akkor még dolgozik. És kérdezte utána, hol lesz a vacsora? :)
Én is így gondoltam. :)
Csak mondták nekem, mit illik.
Az a baj, hogy a kolléganőket csak a szertartásra szeretném meghívni. Meg még sokan másokat is.
Vacsira csak 50 fő jönne el. (csak)
Szia!
Mi sem tudtuk mit hogyan illik... Mi csak a szűk családot, és pár nagyon jó barátot/barátnőt hívtunk vacsorára... Viszont magán a szertartáson jóval többen voltak mint utána a vacsorán. Szerintem olyanokat hívjatok meg, akik tényleg fontosak, a kolléganők közül olyat válassz esetleg akit tényleg szeretsz, na meg aki belefér a költségvetésetekbe.
Sziasztok!
Bocsánat, utána fogok majd nézni, inkább a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Akit meghívok a templomi szertartásra, azt köteles vagyok meghívni az esti lakodalomra is? (vacsorára).
Kolléganőket hova illik meghívni? Nyáron lesz 10 hónapja, hogy együtt dolgozunk. Nyáron lesz az esküvő.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kiket illik meghívni egy keresztelőre?
- Az esküvőre illik meghívni a főnököt és kollegákat?
- Valószínűleg hamarosan lesz az eljegyzésem és kiket illik meghívni?
- A szüleim 25. házassági évfordulójára illik meghívni a féltesóimat?
- Szűk körben lagzi nélküli polgári esküvő, majd évvel később egyházi szertartás. Kit kell meghívni?
- A rokonok közül kiket illik meghívni egy esküvőre?