Az esküvőre illik meghívni a főnököt és kollegákat? (tudásbázis)
Én meghívtam a kollegákat (közvetlen), de csak a templomi részére, a vacsorára nem..
Természetesen volt egy-két csajszi, aki a barátnőm és kolleganőm is egyben, ők ott voltak a vacsin is..
nem kötelező.
mi csak barátokat és a két szülőt hívtuk meg.
nem nagymamás buli volt... :)))
Igen, akkor mindenkit meg kell.
Nálunk az irodában 10 kollégám van. Nos, ha meghívnám őket, akkor minimum a párjukat is elhozzák, a gyerekekről pedig nem is beszélve. Az már minimum 20 fő.
A kollégáim fele pesti, a másik fele helyi, a helyiek mondták, hogy a szertartást szívesen megnézik.
A szertartásra mindenkit meghívtam, az utána következő lagzira viszont nem.
Sziasztok!
Én egy kollektív meghívót tettem ki a munkahelyen a 'faliújságra', amiben csak a szertartásra volt az időpont és a meghívás.
Utána én is vittem be 2 nagy tálca sütit a munkahelyemre. Jó ötlet volt, mert teljesen váratlanul megajándékoztak egy zsolnai készlettel. A templomi esküvőre mindenkit meghívtam, igaz nem fejenként osztottam ki a meghívókat, hanem a faliújságra raktam ki egyet. Egy kollégám - mint visszahallottam - azt szűrte le ebből, hogy bizonyára nem is akarom, hogy ténylegesen elmenjenek, mert nem személyesen lettek meghívva. Az idióta!
Egyébként, a főnököm, akit tisztelek és szeretek + 4-5 munkatársamat szívem szerint a lagziba is meghívtam volna, csak a szüleim figyelmeztettek, hogy a sértődések elkerülése végett vagy mindenkit vagy senkit.
én 10 hónapja dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, jóban vagyok a kollégákkal és a főnökömmel, de nem a barátaim.
Így a júliusban tartandó esküvőnkre sem hívtam meg őket.
Viszont az esküvő utáni hétfőn, még a nászút előtt hozok be nekik süteményeket, menyasszonyi tortaszeleteket. Ezt illik.
Hali, nekem is most lesz az esküvőm, és a főnököm meg pár kollegám akit kedvelek a szertartásra meg lesz hívva, a bulira már nem.
Szerintem baromi sok pénz egy esküvő, nekem speciel a szertartás is elég drága lesz, a bulin már tényleg csak a szűk kört szeretném vendégül látni.. arra tényleg sajnálom a pénzt, hogy azokat akiket "illene" lássak vendégül. Én nem zavartatom magam ebben a kérdésben:-) Te se TEDD!:-)
Mi csak írogatunk, de mikor lesz az esküvő, vagy már volt? Mert Tegan már megköszönte a válaszainkat, (15.hozzászólás) lehet vissza sem jön hozzánk, de ha igen, várjuk az eredményt!!!!
Az esküvőről a beszámolót, hol volt, hányan voltak, milyen zene volt, milyen volt a torta, volt-e menyasszonytánc? stb. A nászéjszakáról nem kérünk beszámolót, van képzelőerőnk, bár legtöbbször átalusszák mert fáradtak.
Szerintem nem kell meghívni őket. Ez akkor nem él, ha valakivel nagyon jó a kapcsolatod.
Nekem eszembe sem jutna meghívni a főnökömet!
Ha jó kollegáid vannak, a küzelebbiket akár a vacsorára is, de ha a főnök nem a kedvenced, sértődés miatt, az esküvőre igen.
De egy laza mozdulattal egy esküvői meghívot a faliújságra is kitehetsz. Aki akar elmegy, aki nem az nem.
Még látom senki sem írta, igy Én elkezdem:
Nagyon sok Boldogságot kívánok nektek!
Mikor lesz? Milyen ruhád, vacsi, étterem, vagy sátor stb. Tehát ha már feldobtad a kérdést várjuk a részleteket.
További ajánlott fórumok:
- Ez a ruha nem túl rövid esküvőre?
- Ajándékozás esküvőre
- Nem kedvelem azokat a kollégákat, akik egy nátha miatt...
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?
- Ha kocsival jártok dolgozni, felveszitek a kollégákat?
- A rokonok közül kiket illik meghívni egy esküvőre?