Valószínűleg hamarosan lesz az eljegyzésem és kiket illik meghívni? (beszélgetés)
Mi nem tartottunk csaladi murit az eljegyzesunkkor. A ferjem elvitt egy etterembe es meglepett egy gyuruvel, megkerte a kezem. Az eskuvon mar nagy murit csinaltunk.
En - ha mar eljegyzesi bulirol van szo - csak a szuk csaladi kort hivnam meg.
Ezt már csak azzal lehetne tetézni, ha a manapság sokszor lezajtó két fázisú esküvőt rendeznék utána, vagyis egyik alkalommal a polgári, rá pár hónappal, évvel az egyházi...
Négyszer lehetne gratuláltatni a közönséggel :D
Köszönöm szépen :)
Igazad van,felesleges izgulni,te most adtál nekem egy nagyon jó ötletet :)
De mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
Valóban csak a család szokott ott lenni, hiszen majd az esküvő lesz a nagy buli:)
Mi a barátainkkal is tartottunk egy eljegyzést és előbb, mint a szülőkkel.
Férjem megvette a gyűrűket, aznap elmentünk bejelentkezni esküvőre és este egy étterembe elmentünk a barátainkkal.
A szüleinkkel 2 hét múlva volt az eljegyzésünk:)
ja maga a lánykérő nekünk is kettesben volt, egy karácsonyi sáta közben a hóesésben vette elő a zsebéből :D
Aztán később tartottunk szűk családi körben egy vacsorát, ahol mindenki gratulált, stb...
Ha az illemtant akarod követni, akkor a párodnak van igaza. Eljegyzésre csak a közvetlen családtagok hivatalosak.
Majd az esküvőre bárkit, akit kedved van...
Akkor nem igazi barátnőid.. Ez a te ünneped, és a vőlegényé.
És ha ők se hívnak meg, vagy az övéké is váratlanul, meglepiszerüen lesz, Te is sértődj meg??
Az én lányomat úgy jegyezték el, hogy már csak a gyűrűt láttam az ujjukon.
Én is sértődtem volna meg?
Eldöntötték nélkülem, és az apukája nélkül. ( nem élünk külön )
Én is úgy tudom, erre csak a szűk családot.
Mindenki mást majd az esküvőre/lakodalomra.
Barátnőkkel meg tarts külön bulit ;)
oooóóó, váratlanul... főleg, ha a lány már ezt várja 1-2-3-4-5-6-7 éve. :DDD
Hát igen, így a legszebb. :)
de őket a legközelebb állókat elhívhatod,akit fontosnak tartasz,hogy ezen a "nagy napon" veled legyenek:D
bár ez csak egy eljegyzés ez rólatok szólna igazából..
Én már bőven túl vagyok ezen. ( nekem nem is volt )
De jobb szeretném ha : tudná az izlésemet, megvenné nélkülem a gyűrűt. Persze azt is, hogy mekkora kell.
És egy váratlan pillanatban a szüleim előtt előszedné a zsebéből...
Váratlanul.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Nagyon sokat gondolkozok ezen,mert a barátom szerint meg a tesóm szerint is csak a család jelenik meg ilyenkor.
De ha nem hívom meg a két barátnőmet,akkor lehet megfognak sértődni?
Én nem szeretem a tömeget, meg a szokásos dumákat: jaj de helyesek vagytok stb-stb...
?eg a vége mindig italozás...a "vendégek2 részéről. A fenének kéne...