Esetünk a rota vírussal, napjaink a László kórházban (beszélgetős fórum)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Köszönjük szépen.
Nektek is :D
Húúú akkor majd olvasom ám holnap :D
Ezt a cikket azért írtam, hogy akik még nem estek át rajt, ha esetleg mégis elkapnák, akkor tudják mire számítsnak.Ez amolyan tájékoztató jllegű cikk :P
nézd már, hát nem is mondod, h itt cikkezel???!! :))) a meló miatt nem nagyon volt időm böngészni, na mindjárt elolvaslak!
nekem is meg fog jelenni holnap egy cikkem, kíváncsi vagyok nagyon a visszajelzésekre! :))
pussz
Hát akkor a Lászlóban még istenes a helyzet, csak ketten voltunk egy szobában és minde szobához külön wc van, csak takarítni felejtenek el :S
Mikor mások mondták hogy ez csak pár napig tart, és nekünk már több mint két hete zajlott, akkor azért megijedtem :(
sziasztok!
mi most februárban voltunk a székesfehérvári kórházban hányás hasmenéssel a 6 hónapos fiammal.
igazából a kiszáradás miatt kellett bevinni,mert gyógyszert nem adtak neki,magától is rendbe jön egy-két nap alatt.
nem tudták megállapítani,hogy mi okozta!!!valamilyen vírus,de nem rota,nem szalmonella bakt.....:S
mi is elkaptuk,végigment az egész családon,de csak egy-két hasmenés volt.
mivel szoptattam,ezért engem is felvettek betegnek,de sajnos nem a gyerekosztályra kerültünk,hanem a fertőzőre.hát azt nem kívánom senkinek.bunkó nővérek,bűz,mindenféle betegek egy szobában,folyosón,20-30 emberre két wc,egy mosdó....:S
imádkoztam,hogy ne kapjunk el valami mást.saját felelősségünkre jöttünk el egy nappal előbb,de már nem bírtam volna tovább.
és szerintem ez elkerülhetetlen.sajnos volt akkor egy ilyen járvány és beleestünk,sajnos ezt nem lehet kivédeni higiéniával,semmivel.ne hibáztasd magad!!!
akkor én is ezt tettem,de hidd el butaság!!!ja és tudom milyen sz@r érzés,mikor a gyerekedet lefogják és böködik,hogy bekössék a tűt.szegénykémnek sorra durrantak el a vénái...:(
Sziasztok!
Örülök, hogy meggyógyult Kíra! :-)
Tanulságos a történet. Az egyik ismerősünk kisfia is kórházba került rota miatt, szegényke nagyon sokat szenvedett. Mi beadattuk a kisfiúnknak a rota elleni oltást. Az viszont elég felháborító, hogy nagyon sok pénzbe kerül. Nem értem, hogy az ilyent miért nem támogatja a tb???
Sziasztok!
Tanulságos egy történet.Az én kislányom bukós gyermek,és hamar kijöttek a fogai,féltem tőle,ha esetleg mi is elkapjuk,ne erre fogják.Eddig elkerült minket szerencsére.Mielőbbi gyógyulást kívánunk!!
Sajna nincs munkám.Ami lett volna meg rájöttek, hogy gyerek beteges és inkább nem kellettem :(
Aztán meg egyedül is nevelem, úgyhogy nem egyszerű, de megvagyunk, egymásnak, boldogan :)
...és remélem nem bukkan fel újra.
Jó lenne ha végre 1 hónapig mehetne bölcsibe megszakítások nélkül, sztem ilyen még nem is volt.
Nem is emlékszem, hogy akkor Anyu elkapta-e, de azt tudom, hogy eleve sokat fogyott, mert Öcsi egy hónapig is benn volt :S
Lényeg, hogy mögöttetek van már, mint egy sötét árny.
Köszi :)
Hát igen, én 4 kilót fogytam és 2 hétig fájt a gyomrom, alig ettem.Szóval nekem enyhén rossz volt, ezek után átéreztem milyen rossz lehet Manócskának.
Öcsém pont a László Kórházban kapta el(ennek már jó 10 éve), benn volt teljesen más miatt. Akkor ő még csecsemő volt, de szörnyű ez a rota vírus...szerintem az egyik legalattomosabb betegség. Pont egy hete beszélgettünk a férjemmel, ha meglesz Picur, a többi oltást nem is (már annyit hirdetnek ) ez szeretném ha megkapná. Még ha ennek ellenére is elkapja enyhébb lefolyású, akkor is sokat nyertünk vele.
Remélem a lánykád hamarosan újra megerősödik, sokat kivesz még a felnőttekből is egy hosszan elhúzódó betegség :(