köszönöm a szép írást. már rég tervezzük a családdal, hogy elmegyünk, de valami mindig közbejött. pedig az Őrs Vezér térről megy a Hév, nincs is messze.
augusztusban jön a barátnőm Szabadkáról, akkor elmegyünk együtt!
Ajánlom, hogy vegyél egy Hungary Card csomagot. /Ezt nem a kastélyban lehet kapni./ Az ára 7140 Ft. Ez tele van kedvezményes kuponokkal. Többek között van benne egy ingyenes belépőjegy a Gödöllőn található kastélyba is. Valamint 50%-os jegyek vonatra, buszra.
Jaj de nagyon irigyellek. Én is olyan szívesen költöznék Gödöllőre. Amennyit ismerek belőle, az alapján csodálatos város. Tényleg gyönyörűek lehetnek az ott készített esküvői képeitek.
A kastély tényleg nagyon szép, mi idén hústvétkor voltunk, de én némi csalódottsággal jöttem ki a kastélyból. Valami hiányzott...... talán a sok szép ruha - Sisi bábuja? nem tudom... pedig még a Sisi hasonmásverseny győztese is ott volt, akit messziről megnézhettünk...
A róla készült trilógiát már "karcosra" néztem, meg nagyon sokat olvastam róla, róluk...
Akkor mink is szerencsések vagyunk mert párkányból szlovákiából voltunk ott , de ha elmegyunk látogatóba godollore a kedves rokonunkhoz újból végignézzuk az egészet. Biztosan jó aki szereti a torténelmet felidézni milyen is volt az élet akkor úgy tudom ajállani másoknak is. hereng
Igen, valóban nagyon szép. Szerencsés vagyok, mert én itt lakom a kastély közelében. Amikor ott jártam a vőlegényemmel, azonnal tudtuk, h az esküvői forókat is ott szeretnénk elkészíteni. Sajnos a fenti termekbe nem jutottunk be az esküvő napján, de így is nagyon sok szép kép készült. Mindenkinek ajánlom én is megtekintésre, a barokk színháza is nagyon érdekes, érdemes arra is időt szentelni, valamint az ünnepi vásárok is nagyon jó hangulatúak az udvarában.
Erzsébet királyné, a magyarok szeretett királynéja. Mítosza a mai napig él a magyarság körében, még halála után 111 évvel is. Utcákat, tereket, parkokat, hidakat neveztek el Róla, emlékfákat ültettek tiszteletére, szobrokat emeltek emlékére országszerte. Rengeteg könyv íródott életéről. Nagy tisztelet övezi a mai napig. Felkerestem kedvelt magyarországi kastélyát Gödöllőn.