Érzelmi evő voltál? Hogy szoktál le róla? (beszélgetés)
Nem vagyok rossz magammal,pont ez az,hogy túl jó vagyok magamhoz,ami rosszhoz,fog vezetni!
3 műszakos munkarendben dolgozom,így teljesen felborult a rendszerem,ami az evést illeti!Egy nap egyszer eszek,mikor hazaérek...amikor nem dolgozom,akkor meg nyomom magamba a sok csokit,kenyeret,húst,meg amit éppen megkívánok!Ugyan ezt teszem,ha valami bajom van,és akkor is ha nincs semmi bajom!Nekem ez furcsa,mivel mikor kapcsolatban éltem nem ettem meg az édességet,de mióta nem,azóta kétpofára tömöm!
Amúgy 14 kg-ot fogytam,napi rendszerességgel futottam 8-9 km-t,és este 6 után nem ettem,így lettem 50 kg!Elég pufi voltam elhiheted!
Egyébként is miről beszélsz?
Most néztem meg a képedet, ha Te függő vagy, akkor én vagyok a Maci Laci. (tudod ez egy rajzfilm medve volt, az őskorban)
Te vagy rossz magaddal:)
(függő vagy:()
Most miért vagy ilyen rosszmájú velem?
Nem hánytatom magam,és nem is dicsekszem...ellenkezőleg,félek,hogy visszahízok!
Sztem, mindenki "érzelmi evő".
Ha helyre kerül a lelki egyensúly, nincs szükség túlkajára.
Tán csak nem hánytatod magad az 5 kilócskáddal?
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
Én sose, ill. mindig is érzelmi evő (de szép megfogalmazás!!!) voltam, és vagyok is.
Ha szomorú vagyok akkor hízok, ha boldog, akkor meg fogyok.
DE!!!
Soha. Sőt! Soha, nem estem az ájult zabálás mámorába.
Mire jó ez a fórum kérdés?
Talán a téma indítója önigazolást keres arra, hogy miért nasizik?
További ajánlott fórumok:
- Mire lehet kiheverni egy érzelmi traumát?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Mit tehetnék? Érzelmileg zsarol a családom, hogy ne költözzek vidékre.
- Hogyan érjem el, hogy ne ragaszkodjak egy olyan férfihez, aki érzelmileg hideg velem?
- Házasságon belül hogyan lehet elvágni az érzelmi szálakat?