Érvek - ellenérvek (beszélgetés)
De jó szó:) sose hallottam. Létezhetelten, azt igen hogy nem létezik , nem lehetséges, lehetetlen....)
De tényleg van ott valaki, az biztos!
Oh,én azért nem azt mondtam,hogy abban is hiszek,hogy már ránk is találtak,és elrabolnak embereket,kísérleteznek velünk ....stb.
Csak annyit gondolok,hogy a földön kívül biztosan más bolygókon,csillagokon léteznek életformák.
Egyetértek.
Egyébként szerintem, ha valaki nagyon bizonyítékot akar mellettük, akkor körül kell néznie az "UFO-találkozások" között, hiszen biztos van legalább egy-kettő, ami nem kamu. :)
Nem találkoztam velük ,de van érvem mellettük:))
Az emberi tudás még olyannyira csekély,fejlettségünk szintén,hogy nem állíthatjuk biztonsággal,hogy a földön kívül más bolygókon nem létezhet más életforma ,mint a miénk .
Az univerzum hatalmas,sőt ,annál is nagyobb ,végtelen.
Ameddig eljutottunk eddig a világűrben,az igencsak kis távolság,a végtelenhez képest.
Ha már van ilyen fórum nyitva, hogy érvek-ellenérvek, akkor itt a következő téma, ami érdekel: Földönkívüliek.
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol róluk. Léteznek? Nem léteznek? Találkozott már velük vagy esetleg elrabolták :)? Tehát minden. ^^
Nem szabad összemosni a kettőt.
Szerintem lényeges különbség,egy jobb életért ,gyógyításért,a tudomány fejlődéséért.....egyszóval valamiért,bármi okból tenni rossznak ítélt dolgokat.
igaz
kicsit elragadtattam magam
nekünk is van kutyánk és az apu meg tenyészti őket
és én teljesen egyenrangú lényként tekintek rájuk
minden állatra
néha kimegyek a menhelyre, és szörnyű látvány fogad
nem az ott uralkodó körülmények miatt, mert elég jók, hanem, hogy emberek mit művelnek velük(csak úgy játékból)
Semmi baj:))
Végül is nem áll annyira távol a kettő egymástól,sajnos.
De azért szeretném hinni,hogy mégis.
Azt gondolom,hogy a tudomány által kifejlesztett anyagok,valóban tesztelésre szorulnak,mert hatalmas hibákat követnek el közben,mielőtt megtalálnák a "szent grál"-okat .
A világ sosem volt csak jó,és sosem volt tökéletes,és a valamit valamiért elv manapság ,hatványozottan működik.
Persze minden embernek más jelent ,"valamit" ,és ha az a "valami",amiért épp állat kísérleteket csinálnak ,számunkra nem jelent semmit,akkor a végeredmény is feleslegessé válik.
De nem vagyunk egyedül a világban ,és tudnunk kell,hogy mások számára ,az a valami jelentős,akár bármi áron.
igazad van eltértem a tárgytól
elnézést kérek
Szerintem képmutató és szűk látókörre vall az állatkísérletek elleni hisztéria, bár én is sajnálom ezeket az állatokat, de a világ ilyen. Sokkal jobban megvisel a legyekkel ellepett, beteg, éhező gyerekek látványa.
Ez olyasmi, mint a szelektív hulladékgyűjtés. Láttam egy oktatófilmet, melyben arra bíztattak, hogy a szemétbe szánt ételes műanyag dobozt mossam el alaposan, mielőtt kidobom. Na és mi van az erre elpazarolt (forró) vízzel? Hihetetlen....
arról nem is beszélve, hogy nem is pontosak ezek az adatok
és van más megoldás is
de jártam
és nem is eszek husit
nem is tudom mi lehet humánus azon ha egy cicát élve nyúznak meg
de ez az én véleményem, sajnálom
eltaláltad, nem igazán eszem húst
de azért van valai kis különbség a között, hogy valakit megkínzunk, élve megnyúzzák esetleg, vagy humánus módszerekkel gyorsan végeznek vele
és itt ezen van a hangsúly
Kellemetlenek?:))
Így is lehet fogalmazni.
Gondolom jó pár kísérleti nyulat szenderítettek jobb létre a kísérleti stádiumban lévő gyógyszerek ,ami valóban elég kellemetlen mellékhatás:))
Érdekes érvek. :)
Mellette nem tudsz? Mégha egyáltalán nem is értesz egyet vele. Egy feltevés? :)