Érezted már úgy? (beszélgetés)
A csavar fontos dolog! :)
Ez igaz,vagy csak úgy érzed,mert méricskélsz és megszólalt a kis belfegor?
A tüzet táplálni kell,méghozzá önzetlenül!
Ha azt akarod hogy lángoljon és hevítsen. :))
Sokat kell "áldozni" a szerelem oltárán,tudod semmi sincs ingyen.A szerelem nem a kapásról szól,hanem az adásról. :)
Az én párom (első gyerekünk) akkor vigyázott rá (éjjel-nappal) egyedül, 1 egész hétig! amikor a kisfiam még csak 10 hónapos volt.(kórházban voltam, sajnos)
ma már a gyerkőc 5 éves, de azóta is rendszeresen ráhagyhatom, ha dolgom van, és zgyanúgy ellátja, mint én:) Süt, mos, főz, ha kell, csak úgy magától. Táncolni ugyan nem tud, de kiránduléni, sétálni, és fotózni nagyon is! Tehát bizton állithatom, vannak még "normális" pasik is:)
jelentem, ez a pasi az én életemet édesíti :-)
tehát létezik ilyen is :-)
Holvan az ilyen nő?
Kevés akibe ez mind megvan.
Pasiba hol van az olyan, szintén jó apa, nem esik kétségbe ha 1 - 2 napra anyává léptetik elő, aki mindent ( ami nem kimondottan szakmai ) megszerel.
Jó humorérzék, nem önző semmibe, szeret kirándulni gyalog. ( van aki a wcre is tütüvel jár )
Ó hogyne!:))
Ott is hagytam ,mint eb azt a bizonyost....más kérdés?:))
Nem érdekel, hogy ki mennyit dolgozik.
Ki mennyit tesz a családért. Nyilván Ő is mindent megtesz, de a java rám marad. De én még ezt is élvezem.
Most az zavar, ha felém kellene nyújtani valamit, az nem megy neki.
ja ilyenek a pasik...........
Én is belevágtam az egész ház csempézésébe, járólapozásába, Ő csak segített, de ketten együtt ment.
De most nem ez a lényeg.
Mindennapi sodrásban szerintem éreztünk ilyent.
Nem vagyok egy szuper szakács, de még nem haltunk éhen.
Örülök hogy nem épp női melóban is részt vehetek.
( felújítási melók, némi ötlet is menet közben felmerül, mit hogyan kellene, elgondolkodik rajta, és a feleénél kb igazat ad )
Érezted már úgy, hogy csak egy csavar vagy a nagy családi gépezetben? Hogy a szeretett férfi szemében nem vagy más, mint anya, mint mosónő, szakács, takrító?
Hogy érzed, szeret, de nem lángol irántad? Viszont másokat megbámul, megdícsér?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- A hit ereje.... volt már úgy, hogy érezted csoda történt veled?
- Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy?
- Voltál már úgy, hogy eleged volt a párodból, és úgy érezted nincs tovább?
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Hány éves korodban érezted magad a legvonzóbbnak?