Mikor és hogyan érezted meg, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvasom itt a hozzászólásokat,és jut eszembe a kutyám egy pár napja ki se szagol a helyéről mikor hazaérek. Illetve egyszer kijött,de aztán vissza is ballagott.
Eddig nem tudtam mire vélni,de lehet hogy ő már tud valamit?
Húú de jó lenne!
Köszi!
Tényleg jólesik igy ismeretlenül,de szerintem aki itt van az mindenki mindenkinak a barátja.
:(
Tényleg nem szabad elkeseredni és "nagyon akarni" mert akkor nem sikerül. A lényeg, hogy kiegyensúlyott legyél, nyugodt, boldog... stb.
Szorítunk itt neked mindannyian!
Sziasztok lányok!
Sajna megjött tegnap délelőtt a mensim.
De nemvagyok most elkeseredve mert ma már bevettem az első szem clostit és ebbe bizom,hogy ez segíteni fog a teherbeesésbe.
Köszi az érdeklődést
Azt jelenti, hogy van olyan hormon a szervezetedben, amitől megreped az érett tüsző és kiszabadul a petesejt, ami ezután megtermékenyíthető. Ez az LH- hormon, és a csúcsát kell elkapni, mert máskor is van. Tehát az ovulációs teszt előre jelez, és nem garantálja az érett petét. De ha mondjuk ébredési hőt is mérsz egy ciklosodban, és látod, hogy az ovulációtól számítva a ciklus második felében vagy fél fokkal magasabbat mérsz, akkor megnyugodhatsz, hogy peteérésed is volt.
A petesejt érését más hormonok, az FSH és ösztrogén okozzák.
Menzeszem előtt már tudtam,iszonyatosan fáradt voltam olyan napi rutin szerű mukáimtól amik egyébként meg sem kottyantak!
Érzékenyek voltak a mellbimbóim és alhattam akármennyit,reggel mindíg fáradtan ébredtem!
Már nagyon vártuk,előte jó pár tesztet meg csináltam,de akkor tényleg már a teszt előtt tudtam,éreztem hogy ez most más,Ő AZ!
Szia!
Oké reggel nemfogom mérni! De már ez a 36.nap.
é hőmérőzni se hőmérőznék, csak úgy durr bele!
egy igazán izgalmas este után lehet peteérés akkor is ha a ciklusba még nem következne!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Nektek volt segítségetek, mikor hazamentetek a kórházból a babátokkal (párodon kívül), egyáltalán érezted, hogy kell segítség?
- Mikor érezted felkészültnek magad az anyaságra?
- Ti hogyan jelentenétek be a főnökötöknek a terhességet?És mikor?
- Mikor érezted először, hogy anya vagy/leszel?
- Melyik terhességednél, hányadik héten érezted először, hogy mozog a baba és hányadik héten szültél?