Melyik terhességednél, hányadik héten érezted először, hogy mozog a baba és hányadik héten szültél? (beszélgetős fórum)
Szia/sziasztok!
Nagy lányomat 20. hét körül éreztem 40hét+1 napos lett.
Kisfiam 20. hét+5 naposan, de még van hátra 3 hónap, nálam előre hozott császár lesz így a 38. héten meg lesz.
A magzat mozgásnál sok befolyásoló tényező van, azt mondják. Bár nekem a kisfiammal most mellső falon tapad a méhlepény állítólag ezért éreztem később ahhoz képest, hogy második baba.
Első babámnál 22. hét után kezdtem érezni a mozgásokat. 5 nappal született előbb a kiírt dátumnál. 4100 gramm volt.
Másodiknál már a 14. héten megéreztem, gondoltam, hú ez még nagyobb baba lesz, ha már most érzem.
3 nappal született előbb és csak 3800 gramm lett. (de őt szültem nehezebben, nagy volt a feje)
Első terhességnél magzatmozgás:20 héten és 39. héten született.
A másodiknál magzatmozgás kb.17-18.hét november 3-ra voltam kiírva és november 29-én született. Nem volt túlhordás. Érett gyönyörű kislányom született, valószínű elszámolás volt.:)
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt?
- Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt?
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- A terhesség hányadik hetében kell először védőnőhöz menni? Én úgy gondoltam, hogy megvárnám a 12. hetes ultrahangot