Eredeti lúdláb krémbe kell kávé? (tudásbázis)
:D Ezt jól benéztem XD
Nah a lúdláb tortába nem az kell :D
Inkább Szántó -féle reuma kenőcsöt tegyetek rá, ha fáj napi 2x a lábujjak felől a sarok felé bemaszírozva a talpba. 800 Ft recept nélkül,. Egyébként meg napi 20 perc torna: Lábujjak behajlítása, megfeszítése, majd kienged. Garantált siker! (Tapasztalat)
Ortopédus+gyógytornász javaslatára tettem és járni nem bírtam, mert még a derekam is fájt, meg sarkantyúm lett, de must futni volna kedvem. 24 éves vagyok és megmentett.
Sure!
Ment is.
Meownak inkább csak a szemét lakasd jól vele :)
Szerintem nem érdemes.
A hagyományos alapvajkrémen kívül csinálhatsz főzött vajkrémet./ itt a vaj helyettesíthető a növényi eredetű margarinnal/.
Nekem is elküldöd?
Vagy inkább az egész receptet!
Nagyon köszönöm!
Ui.: adok a macskának is.:)))
Az eredeti lúdláb torta vajkrémmel készül. Szerintem tejszínes krémmel finomabb.Van benne rum :)
Receptet küldtem, érdemes megnézni.
Na szép, szegény jószág :)
...így elpazarolni eme nemes itókás-étket :)
Most hétvégén csináltam pont Lúdláb-tortát és a piskótát az F. Nagy A. szerinti receptből vettem, de a krémet saját recept alapján csinltam. Szóval F. Nagy Angéla és a Horváth Ilona szakácskönyveim szerint igen, kell a krémbe kávé.
Sosem tettem a krémbe kávét, de rumot igen, ahogy előttem is írták. :)
Szikmár írígy rumoshordó, nem tudtad? :)
..de ha megkóstoltad volna azt a muffint, örömódát zengenél. Rummal töltött-rumos tészta mandel likőrrel, nnnaaaa? :)
Nekem meg kiszúrod a szemem egy muffinnal! :S
Na köszi!:/
Simán! :)
A maradékkal szellemet űzök a parttól távol.. :):)
További ajánlott fórumok:
- Pár napja, egy neten talált szövegrészt word-be copyztam. Kellene az eredeti netes szöveg újra, viszont nem találom, hogyan keressem?
- Egy eredeti Nike cipőnél kell, hogy a nyelv belső felén lévő címkén legyen pipa?
- Hogyan kell eredeti olasz pizzát sütni?
- A kezesnek többet kell visszafizetnie mint az adósak eredetileg kellett volna?
- Az eredeti göndör hajra van olyan pakolás, ami tartósabbá teszi az egyenesítést és edzés után nem kell újra vasalni?
- Honnan lehet tudni, hogy egy DC cipő eredeti-e? A talpában kell lennie a jelzésnek?