Egy eredeti Nike cipőnél kell, hogy a nyelv belső felén lévő címkén legyen pipa? (tudásbázis)
A fene bánja, csak kényelmes legyen.
Úgyis minden kínában készü. direkt kisbetű.
Mindet megnéztem:
gyerekcipőkből az egyiken van a belső címkén pipa,a másikon nincs.
Felnőtt cipőn a belső címkén nincs,de a nyelven kívül is csak felirat,viszont az orrára felhajló talpon van.
Szerintem ez attól is függ,mikori a cipő. Mindet márkaboltban vettük.
A kis cimkén nincs pipa, egyik nike cipőnkön sem, de a nyelvükön van pipa, illetve kívül és a talpbetéten is.
Én is megnéztem direkt mindet és a kis cimkén egyiken sincs pipa. Szerintem ezek az eredeti nike cipők. Mi rendes sportboltkban vettük ezeket, nem kínaiban és jó drágán.
megnéztem a cipőimet, azokban is mindben van a belső címkén pipa.
de amúgy nem értem a problémát... ha tetszik a cipő, jó a mérete, nem túl lestrapált, és jó áron is van akkor nem tök mindegy, hogy az most eredeti nike vagy koppincs? :))
(amúgy a háda egy használtruha bolt hálózat, aki nem tudná)
Tájékozatlan vagyok. Az Háda, mi?
bolt, piac,egyebek? Ne röhgjetek ki, nálunk nincs, és szeretnék okosodni :))
Nike szaküzletbe vettem az enyém. Nike Capri..
A külső részén van csak, mert a tájékoztató címke belül van és ahhoz van hozzá varva a külső Nike címke. Lányomén belül és kívül is van.
Kérdés hol vetted..
Hádába tuti nem vennék cipőt... Meg Nike...? Gondolj bele... Enyém 18 ezer volt 1 éve, másik 26, lányomé 8.000. Mind szaküzletbe.
A talpbetéten tényleg van,de a nyelven nincs:(((
Ezek Madridban vásárolt cipők.Lehet,h nem is igaziak:)))))Az se baj,mert nagyon kényelmesek,szeretem őket.
A gyerekcipőket nem ismerem.
Az enyéimet ajándékba kaptam ugyan,de biztosan eredetiek.Az ajándékozó személye miatt állítom biztosra.De most már kíváncsi lennék más véleményére is:)))
Csak, mert a gyerekcipőknél van. Én meg a Hádába láttam egy tutit, de pipa nélkül.
Féltem nem eredeti.:-S
További ajánlott fórumok:
- Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz?
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Lehetséges, hogy egy 60 kg-os nőnek eredetileg legyen E méretű keble?
- Kérlek segitsetek! Halvány rózsaszín lett minden a gépben mosás közben.Van valamilyen tuti módszer, hogy eredeti szinük legyen a ruháknak?
- Otthon hogy lehet krumpliszirmot sütni, hogy olyan legyen, mint az eredeti?