Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Otthon hogy lehet krumpliszirmot sütni, hogy olyan legyen, mint az eredeti? fórum

Otthon hogy lehet krumpliszirmot sütni, hogy olyan legyen, mint az eredeti? (tudásbázis)


2011. máj. 10. 11:56

Így már csináltam,de az nem olyan.Valóban inkább chips.

Láttam már,hogy olajban sütik,hófehér színe lesz és habkönnyű.

2011. máj. 10. 11:54

szia drága

én szoktam, finom , és friss


én úgy szoktam sütni magamnak 1 evésre

2 közepes krumplit megpucolok (vékonyan)


nekem van káposzta reszelőm, ami 2 mm vékony szeleteket vág, de az uborka reszelő is jó


a fritőzbe, olajba bele gyalulom, reszelem- biztos érted

és van kiszedő lapátom azzal szoktam kavargani- hogy szétvéljanak egymástol olya n percenként


amikor már száraz.. esetleg már sárgás barnás

szürőpapirra kiszedem, megsózom és rázom a tálcán, igy össze keveredik jól....


én szeretem só val, de a különböző füszersókkal

lehet kapni tejfölös fokhagymássót is ovatosan sózd


mert ha túl sózod, nem fog izleni...


szerintem jobb mint a bolti, és lényegesen olcsóbb


és nincs benne E- tartósitó

és bármikor magadnak elkészitheted


remélem segitettem

jó étvágyat

2011. máj. 10. 11:53
Én is igy szoktam...bár ez inkább a csipszhez hasonlit.
2011. máj. 10. 11:52
Én közvetlenül az olajba reszelem és kis adagokban sütöm. Nagyon fincsi.
2011. máj. 10. 11:51
uborkareszelőn reszeld le a krumplit.
2011. máj. 10. 11:45
Otthon hogy lehet krumpliszirmot sütni, hogy olyan legyen, mint az eredeti?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook