Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz? (beszélgetős fórum)
Semmilyent :) mondta is a fogorvosom elöbb kellett volna megismernie :D (a felesége megint vmi dràga nyakláncot szeretne valentin napra)
Na jó fülbevalóim meg orrpiercingem van de az is csak orvosi fém.
A bizsu ékszerek megítélése rengeteget változott az utóbbi időben. Régen a bizsu ékszerek egyenlőek voltak az olcsó, (nagyrészt) kínai cuccokkal, amik 1 nap alatt lekoptak, kifakultak, besárgultak, feketedtek stb stb. Manapság már szerencsére jó minőségű bizsu ékszereket lehet kapni sok helyen, persze azért még mindig érdemes megbízható helyről vásárolni.
Én pl imádom a statement nyakláncokat, pl ezt itt [link] de a karkötőkért is odavagyok [link] :)
Szóval nem gáz egyáltalán bizsut hordani, mivel gyakorlatilag fillérekből feldobhatod vele a stílusodat minden nap :)
Engem vonz a bizsu is, de allergiás vagyok mindenre, ezért maradok az eredetinél:)
Tettem néhány kísérletet a swarowsky ékszerekkel mert ezeknek a fém részei nem okoznak allergiát és azért mégis olcsóbb mint egy eredeti ékszer, plusz a színes kristályok is nagyon trendik, akkor is, ha nem igazi ékkövek, de hiába, megfeketedtek egy idő után ott, ahol érintkeztek a bőrömmel, szóval a végén még sajnáltam is, hogy pénzt kibactam rá, mert úgysem hordhatom őket. Szóval maradok az eredetinél, ebből kevesebb darabra telik, de azok jók és nem lesz vele soha ilyen gondom
ÉN most találtam, nemrég egy oldalt, mondjuk ahogy néztem, most is jött létre :D
Ez eddigi karkötőik, óráik nekem bejöttek... :)
Most indult be egy oldal a legnépszerűbb közösségi oldalon! :) (F)
Ékszermánia, szerintem nagyon jó karkötők, órák vannak fent, gyertek! :)
Természetes és natúr cuccok: bőr, fa, szőrme,csont és kő; ezek is alapszínekben, felület-kezeletlenül.
Valamint a történelmi replikák leletek alapján, bronzól és rézből.
Semmi extra :)
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet az ezüst ékszereket tisztítani?
- Tudtok Budapesten olyan zálogházat, ahol korrekt árat adnak antik és egyéb ékszerekért ?
- Arany felvásárlás - Hová érdemes most az arany ékszereket eladni?
- Hol javítanak, pótolnak swarovski ékszereket?
- Tudna valaki olyan helyet, ahol vásárolnak brill köves ékszereket Budapesten?
- Sziasztok!Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudok venni nemesacél ékszereket Budapesten?