Érdemes lenne erről beszámolnom a kórház igazgatójának? (beszélgetés)
Betegjogi a főorvoshoz fordul a bejelentéssel, az megkérdezi az orvsot és elsikálja valami közömbös mondattal
Tapasztaltam
Azért érdemes mehejteni
Az OEP megtudja, az bizony később is igen keményen visszaszedi a pénzt ha lehet bizonyitani
Akik meg azt irják hogy ugyanmár hagyni kell a fenébe
Autószervizben is szó nélül kifizetnétek egy garnitura gumicserét ha nem is cserélik ki?
Tudom, az egészségügy és az egészség más kérdés
de van másik orvos és másik kórház mindig
Olvastam egy cikket, hogy orvosok ingyen dolgoznak külső segitőként kórházakban, cserébe borravalóért gyógyithatnak magánba
Szép új világ és még meg sem csinálja a vizsgálatot esetleg
Elmesélem a páromnak a történetet. Azt mondja szerinte meg is csinálták a vizsgálatokat, műtétet, csak másnak, a te kontódra.
Ha a betegjogihoz fordulsz teszem fel, szerintem nem tud "ülni" rajta, mert valószínű ott is úgy van, mint a boltokban a vásárlói könyv. TEhát ha jelzést kap, neki mennie kell és ki kell vizsgálnia. Mert nyoma van! De lehet rosszul gondolom!
köszönöm,már találtam végre egy jó orvost,aki el is fogadott,20-án megyek kivizsgálásra
És igen,Kemény Dénes és csapata többet tett már le jóval az asztalra,mint bárki más
A Kemény-legények már így is többet tettek az országért, mint bárkik.
Zsinórban három olimpia bajnokcsapata voltak, Kemény Dénes kapitány előtt pedig szintén az egész ország emelje meg a kalapját!
Ennyi futotta tőlük most, szerintem így is élmény volt a srácokat nézni!
:-D
A problémádat - pedig most is azt mondom -, hogy nyeld be, mert semmit nem fogsz tudni kideríteni. Feleslegesen csinálsz magadnak stresszt!
Kívánom, hogy a panaszaid mielőbb megszűnjenek és találj egy jó orvost :-)
Ez így igaz!
De: aki panaszt tesz, annak -, az ő megnyugtatására átírják, ahogy valóban volt, nehogy felnyomja őket a panaszt tevő, de másét nem.
akkor nem jókor ültél le! :-)
ne az igazgatóhoz menj! ebből semmi nem lesz!
az fel van tüntetve, hogy milyen gyógyszerek lettek kiírva a nevedre, vesd össze azzal, amit kaptál. ha nem találsz furcsaságot, akkor nyeld le a békát, mert kórházon belül nem fog senki semmit mondani a kollégára.
az orvosok, ha szorul a hurok valamelyikük nyakán, jobban összezárnak, mint a Kemény és Mocsai srácok együttvéve! :-) hogy egy kicsit olimpiázzunk is!
Ez fura. Hirtelen olyan behatást érzek, mintha a te "kontódra" készült volna egy pár vizsgálat ill. beavatkozás :-). Mondom ezt úgy, hogy azt mondod, hogy nem történtek meg veled ezek a vizsgálatok :-)
Engem nem nagyon hagyna nyugodni :-)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek nagy kitolás lenne a családommal , ha kórházba vonulnék?
- Segítséget kérek! Kórházi ágyra lenne szükség, a lényeg, hogy emelhető legyen a fejtámlája. S.O.S
- Arra lennék kíváncsi, hogy Debrecenbe a Kenézybe a kórházi zárlat miatt apuka ott lehet e a szülésnél?!
- István kórház - segítséget kérnék orvos témában... sürgős lenne
- 16 hetesen bevarrják a méhszájat. Meddig kell kórházban lennem?
- A biztosító a kórházban eltöltött napok után kifizeti a kórházi napidíjat. Ez érdekelne, hogy mennyi lenne egy napra?