Segítséget kérek! Kórházi ágyra lenne szükség, a lényeg, hogy emelhető legyen a fejtámlája. S.O.S (beszélgetés)
Vannak ilyen páros ágyak (írtad, hogy szereti, ha a papád mellette alszik): [link]
Ez nem annyira betegágy, bármelyik hálószobában jól mutat.
Igen. Ezek távirányítóval, lassan emelhetőek. Van, amelyik a lábrész is külön emelik.
Ha a mamád jelenlegi fekhelye alkalmas rá, akkor elég egy ilyen ágyrácsot beszerezni, ahogyan Imisz írta.
Hogyne, távirányítóval emelhető a fejrész, lábrész, és akár a teljes ágy magassága, amivel ápolónak kényelmesebb a beteg körüli munka. Praktikus nem fal mellé állítani, hogy körbejárható legyen.
Minden elismerésem, hogy otthon ápolod édesanyádat.
Azt tudom ajánlani, ha SOS, akkor egy párnaemelő háttámaszt vegyetek, használjatok.
Két éve a mamámnak innen vásároltam: [link]
Külön ágyat, ágyrácsot és matracot (+ alá ágyneműtartót).
Kiszállították, összeszerelték. Szumma, olyan 350 ezerbe került.
Az Imisz és Globus ajánlásai költséghatékonyabbak - ha nem ragaszkodsz a sajáthoz.
Sziasztok!Segítséget kérnék.Ha valakinek esetleg lenne fogalma arról ,hogy hol,mi módon tudnék egy betegágyat emelhető fejtamlával biztosítani édesanyám számára,azt nagyon megköszönném.Lassan 2 éve,orvosi műhiba következtében teljesen lebénult,a hallását teljesen elvesztette.24 órás ápolást igényel😢.Felültetni mar nem tudjuk.A fejet megemelni sem kellően,úgy néz ki.Mert a közelmúltban 2-szer is majdnem megfulladt.Kérem aki tud adjon tanácsot..Sürgős lenne.
Köszönettel:Melitta
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá!
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mire van szükséged, akár a mai napot tekinted, akár az egész életet...
- Mi a rezgésszint s hogyan emelhető?
- Szoptatós anyuka hány mg c-vitamint ehet meg egy nap? És ha meg van fázva mennyire emelhető az adag?
- Milyen üzletben kaphatnék autó fejtámlája mögé szerelhető fém öltöny tartót? Interneten kivül?