Érdemes lenne bejelentkeznem egy haladóknak szervezett úszótanfolyamra nem kevés pénzért, vagy elég, ha eljárok uszodába hetente kétszer? (tudásbázis kérdés)
5. bd55e3f068 (válaszként erre: 4. - Izaanyu)
2012. dec. 22. 17:27
Mivel nem a bikiniben illegetés a célja, mindenképp érdemes lenne.
4. izaanyu
2012. dec. 22. 17:20
attól függ, hogy milyen célból akarsz megtanulni úszni
3. bd55e3f068 (válaszként erre: 1. - 24942a4452)
2012. dec. 22. 17:16
Tanfolyam.
2. Miss Angel (válaszként erre: 1. - 24942a4452)
2012. dec. 22. 16:58
Megmondom őszintén,én inkább a tanfolyamot választanám.
egy tanfolyamon azért odafigyelnek az emberre és a pénzedért megtanítják,amit kell.....magadtól ellesel dolgokat,az oké,de szerintem ez kevés ha valóban komolyan gondolod a dolgot és nem csak NAGYON amatőr szinten akarsz úszni,és épp csak annyit tudni,hogy ne merülj el :))
1. 24942a4452
2012. dec. 22. 16:49
Szeptembretől jártam úszásoktatásra,11-szer voltam,de csak a hátúszást tanultam meg,az első edző alig foglalkozott velem.Aztán a kurzus problémák miatt megszakadt,azóta egyedül jártam uszodába,hol kétszer két és fél óra alatt megtanultam gyorsúszást,és mellúszást is úgy,hogy figyeltem a pálya szélén úszni tanuló fiút.Érdemes lenne januártól ismét eljárnom klubhoz haladük közé,vagy inkább a jóval olcsóbb megoldás,hogy elmegyek egy uszodába,és figyelem a többieket,magamtól tanulok meg dolgokat?
További ajánlott fórumok:
- Szóalkotó haladóknak
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Rengeteg a savam mivel tudnám savtalanitani a szervezetemet??