Érdemes elmenni telelni a hegyekbe ha nem fogok sielni? (tudásbázis)
Mindenképpen menj/etek!
Az a nyugalom,ami télen a hegyekben van nem pótolható semmivel.Persze akkor nem a hüttéket kell gyakran látogatni:)))))
A felvonók felvisznek síléc nélkül is(erre külön keress rá,hogy hol)és nem csak síelni lehet,lehet szánkózni,motoros szánnal menni vagy jó nagyokat sétálni.
Pl.:motoros szánnal felvisznek a hegy tetejére kb.20 perces az út.A szánkó fel van akasztva a szán hátuljára,kitesznek a hegy tetején és jöhetsz le egyedül vagy társasággal.Életem egyik legnagyobb téli programja volt.Persze a szánkó nem mindig arra megy amerre kell,de akkor is egy nagy élmény volt.15-20 euro volt egy menet.De hogy mennyi ideig jössz le az rajtad múlik.Lehet szánkózni a sípályák közelében is-hogy felvonó visz fel-,de erre külön kijelölt pályák vannak.
szia
minden képp , az a fontos hogy friss levegőn legyél, sétálj gyönyörködj a tájba...
fedezd fel a természetet.....
csak irigykedek....
Majd én megyek helyetted!
Lehet síelni nadrágféken is. :))
De jó is lenne!!
szerintem igen!:-)
kikapcsolódás:-)
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Holnaptól akkor úgy túrázzunk, hogy akár félúton a Remete barlonghoz is előugorhat egy rendőr mert nyilván nincs a hegyekben maszk rajtam?
- Mikor fog idén leesni az első hó? (nem a hegyekben)
- Te miben mennél az első randira, ha a hegyekbe tervezitek kirándulást?
- Miért van hó a hegyekben, ha a meleg levegő felfelé száll?
- Szlovéniában vagy Ausztriában 2 szobás apartman, szánkózás a hegyekben. Merre van ilyen hagulatos hely?