Te miben mennél az első randira, ha a hegyekbe tervezitek kirándulást? (beszélgetés)
Mi az első randin hegyekben kirándultunk :)
Rajtam egyszerű sportcipő volt, egy ujjatlan felső meg hosszú farmernadrág.
De ez szeptember 2-án volt, akkor már nem volt ilyen meleg, viszont a hegyekben hűvösebb van és talán a szél is jobban fúj
Persze... pl. ilyen háromnegyedes szabadidőnacik, amik sztem minden nőnek jól állnak. Feszülős, de én még olyan nőt nem láttam, akin nem mutatott jól.:)
Vagy pl az ilyen oldalzsebes kis nadrágok, ebből is van rövidebb, és térdig érő fajta is,- általában vékony, szellősebb anyagból...és sokféle színben vannak. :)
Ha elmész akárhová (legyen az piac, kínai árus, vagy bev. központ,)most tele vannak az üzletek ilyen kisnadrágokkal, nagyon sokféle színben) :)
Ehhez meg felveszel vmi jó kis topot, és máris nőies és sportos :)
olyan, ami túrázásra alkalmas, és jól is érzed magad benne.
szerintem fontosabbak ezek a szempontok, mint hogy milyen színű a ruha, vagy milyen a szabása, mert annál rosszabb nincs, mintha kényelmetlen lenne a ruhád, és ezért nyűgös lennél (vagy csak kedvetlen).
egyébként is, szerintem ne pörögd túl ezt a dolgot, nem a ruhád számít
Ilyenem nekem is van, de amilyen lükék vagyunk ebben az 1001 fokban találkozunk:))))))
Van valami lenge, rövid szabadidő cucc is.??? Én még olyat nem is láttam (pirulós ikon):D
További ajánlott fórumok:
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Szállások megfelelő igénybevétele nyaraláskor, kiránduláskor
- Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton?