Érdemes -e kivizsgálásra menni, ha igen hová? (tudásbázis kérdés)
Barátnőm erre a következőt mondta - immunerősítés:
- Cebion csepp naponta
- Lándzsás utifű heti egyszer egy kis kávéskanál
- Ossiocolicum heti 1 fiola
Szopik még?
Ha igen, Te is erősítsd magad heti 1 Ossiocolicum és az anyatejben ő is megkapja a védelmet.
Amit én csinálok az a köv.:
- ha a párom már úgy jön haza, hogy érzi a náthát:
félbevágok egy vöröshagymát, és egy - egy felet a szobákba teszek. Pár percig van csak hagymaillat, hamar elillan. 2-3 napig van kinnt - beszívja a bacilusokat. Ha nincs is a nátha a láthatáron, 1-2 hetente így fertőtlenítem a lakást. Még senki sem mondta, hogy hagymaszagú lenne a lakásom, mert észre sem veszik. Itt a hoxán van a vöröshagymáról egy cikk - keresd meg:::
Tudtad-e a vöröshagymáról, hogy vírus ellen is jó?
Elég sok fajta van amit már kaphatnak.
Én a vitacolánt adom Krisznek és úgy tűnik jó.
Sajnos ismerős.
De meglátod meg fog erősödni!
Nem adsz neki valami vitamint?
Szia!
Jobbulást nektek!
Ez nagyon gyerek függő hogy hányszor lesz beteg mikor növi ezt ki,sok múlik az immunrendszerén is.
Én a 3.k gyerkőccel voltam így,már a kórházból náthásan jöttünk ki és sokáig 2hetente volt beteg,annyi antibiotikumot kapott fél év alatt mint már gyerek 5év alatt.
Most a pici 10hónapos nálunk és 3 tesó van,nagyon félek én is mit hoznak haza oviból,suliból,de szerencsére eddig 2x volt beteg.
Gyorsan le is kopogom:-)))
Ilyesmi gyakran megtörténik az első években.
Így fejlődik ki a szervezet természetes immunitása.
Sziasztok!
Kisfiam 9 és fél hónapos. 3 hónapos kora óta havi 2-3x lebetegszik. Most éppen a füle gyulladt be és lázas.
Van egy nővére aki ovis abban reménykedtem ha szünet lesz az oviban vége lesz a sok betegségnek is de nem. Most nagyon elkeseredtem.
Érdemes lenne kivizsgáltatni? Vagy majd "kinövi"?
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- 50-es pulzus, szédülés, szerintetek igényel kivizsgálást?
- Kisfiamnak időnként visszatérő erős fejfájása van! Hova vihetem még kivizsgálásra?
- Hová fordulhatok négy sikertelen terhesség és számtalan kezelés és kivizsgálás után?
- Hová kell fordulni a társasházi elektromos zaj kivizsgálása érdekében?
- Mostanában készülök nőgyógyászati kivizsgálásra.Az orvos minden esetben tudja hová küldjön, vagy nekem kell mondanom?