Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetés)
Jó reggelt!
Napok óta gyötör valami vírus, hőemelkedés, most már köhögök is, na de majd elmúlik. Eléggé lelassít, csak kóválygok. Így most unokamentes hetem van.
Szépek a hóvirágaim, a szomszédba virágzik a barka.
Hogy vagytok?
Mindenkinek jó egészséget !
Halihó mindenki!
Hogy bírjátok ezt a változó időjárást?
Sziasztok!
Most -1 fok van, reggel -7 volt. Őszintén szólva, elég cindri, mivel a szél is fúj...
Köszönöm szépen!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok! Gratulálok a jogsihoz.
Igazad van, túl mozgalmas nekünk is az életünk, lótunk-futunk :D Pedig mi már nyugdíjasok vagyunk !
Mindenkinek szép nyarat, jó egészséget!
Sziasztok!
Szép kis út lesz, kellemes kikapcsolódást!
Mindenki éli a kis mindennapi életét. Van akinél nem történik semmi különös, másoknál meg túl sok is ahhoz, hogy el tudja mesélni... Én is így vagyok vele. Sok puszi mindenkinek!
Jó reggel! Csend a fórumon :( Hogy vagytok? Kink, hogy telik a nyár? Mi unokázunk, nyaralunk is közbe-közbe, unokákkal, gyerekeinkkel. 3 hét múlva egy 4 napos kis körutat szerveztem, Déva (2 nap) Torda (2 nap) és a környék nevezetességeinek bejárása. A nagyobbik unokámnak még 4 éves korában megígértem, hogy egyszer elviszem Mátyás király várához :D Most jött el az ideje, de már 4 unokával !
Puszi mindenkinek és jó egészséget !
Sziasztok!
Mi a húsvétot már szombattól tartuttuk, mert akkor jöttek a gyerekek. Vasárnap úton voltunk, hétfőn nálunk landoltak a vendégek. Tegnap reggel meg a fogorvosnál kezdtem... Foghúzás...
Mindenkinek jól telt a húsvét? Hogy vagytok? Nálunk zajosan, gyerekek, unokák itt voltak, kivéve papa, mert őt előző héten műtötték térdprotézissel, így ő még kórházban van.
Vigyázzatok magatokra, jó egészséget!
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet!
Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon.
Ki barát volt, az maradjon,-
ki elindult, az haladjon.
Mindenkinek Kívánok Boldog Új Évet, erőt, egészséget, szeretete !!