Erdélyi Hoxázók vannak? (beszélgetős fórum)
Jó reggelt!
Napok óta gyötör valami vírus, hőemelkedés, most már köhögök is, na de majd elmúlik. Eléggé lelassít, csak kóválygok. Így most unokamentes hetem van.
Szépek a hóvirágaim, a szomszédba virágzik a barka.
Hogy vagytok?
Mindenkinek jó egészséget !
Halihó mindenki!
Hogy bírjátok ezt a változó időjárást?
Sziasztok!
Most -1 fok van, reggel -7 volt. Őszintén szólva, elég cindri, mivel a szél is fúj...
Köszönöm szépen!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok! Gratulálok a jogsihoz.
Igazad van, túl mozgalmas nekünk is az életünk, lótunk-futunk :D Pedig mi már nyugdíjasok vagyunk !
Mindenkinek szép nyarat, jó egészséget!
Sziasztok!
Szép kis út lesz, kellemes kikapcsolódást!
Mindenki éli a kis mindennapi életét. Van akinél nem történik semmi különös, másoknál meg túl sok is ahhoz, hogy el tudja mesélni... Én is így vagyok vele. Sok puszi mindenkinek!
Jó reggel! Csend a fórumon :( Hogy vagytok? Kink, hogy telik a nyár? Mi unokázunk, nyaralunk is közbe-közbe, unokákkal, gyerekeinkkel. 3 hét múlva egy 4 napos kis körutat szerveztem, Déva (2 nap) Torda (2 nap) és a környék nevezetességeinek bejárása. A nagyobbik unokámnak még 4 éves korában megígértem, hogy egyszer elviszem Mátyás király várához :D Most jött el az ideje, de már 4 unokával !
Puszi mindenkinek és jó egészséget !
Sziasztok!
Mi a húsvétot már szombattól tartuttuk, mert akkor jöttek a gyerekek. Vasárnap úton voltunk, hétfőn nálunk landoltak a vendégek. Tegnap reggel meg a fogorvosnál kezdtem... Foghúzás...
Mindenkinek jól telt a húsvét? Hogy vagytok? Nálunk zajosan, gyerekek, unokák itt voltak, kivéve papa, mert őt előző héten műtötték térdprotézissel, így ő még kórházban van.
Vigyázzatok magatokra, jó egészséget!
Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet!
Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon.
Ki barát volt, az maradjon,-
ki elindult, az haladjon.
Mindenkinek Kívánok Boldog Új Évet, erőt, egészséget, szeretete !!