24:00 akkor záróra a Hoxázóknak - de miért (beszélgetős fórum)
Dehogy.
Ez így rendben van.
Hát, ezzel a vérszegény válasszal nem tudtam meg semmit.
Inkább mond azt, hogy erre nem válaszolok.
Dolgozom, de nem a munkahelyemen és nem pénzért:D
Amúgy ez a hajnali melóm 2 éve volt.Összesen 11 hónapot dolgoztam ott. Heti 6 vagy 7 napban háromnegyed 4-kor keltem, és estére totál hulla voltam, de nem tudtam akkor sem elaludni hajnali 1-től hamarabb. Bár nagyon fáradt voltam állandó jelleggel, nem tudom meddig bírtam volna még. Azóta más munkám van, ahová csak fél 9-re kell járnom :)
Rendben, pihend ki magad!
Ma is dolgozol?
Hű, egyszerre írtunk.
Legyél meredek! Légyszi. Ilyenkor már...
Látom nagyon szúrja a szemed ez a kifejezés :)))
Nálam soha nem tudni...akár még én is lehetek meredek :P
Én ezzel teljesen tisztában vagyok :)
De dolgozni meg kell, úgyhogy nincs apelláta :D
Egy "víz" soha nem meredek, egy víz vízszintes.:))
Téma, szöveg lehet meredek.
Ezért borult fel ennyire a biológiai órád.
Ez érthető.
Ez már megint egy eléggé meredek víz...:D
Amúgy én heti kb 4 napot dolgozom 12 órában, ő 4 műszakban 12 órában. Az is csodaszámba megy, ha 8 órát ugyan abban az időben itthon vagyunk, nem hogy még az esti vacsora... :D
Ez most egy beugratós kérdés? :D
Már az idejét se tudom, hogy mikor vacsoráztunk együtt... múlt héten valamelyik nap...
Nem, nem értettem félre.
Csak poénkodtam :)
Én leírom szívesen, hogy hogyan koncentrálok, meditálok, komplentálok.
Miért intim ez.
Lehet, hogy félre értetted a szót?
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Miért kell akkor is anyák napját ünnepelni, ha nem szeretem anyukámat? Ha nem érdemli meg!
- Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...?
- Boldog Ünnepeket a Hoxázóknak!