Érdekes párkapcsolatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még új vagyok itt, de tanácstalan vagyok.
Bizar helyzet elé állított az élet.
Röviden megpróbálom fölvázolni a történteket.
Adott egy srác, aki válófélben van. A feleség már nem szereti, a srác pedig - miután pár éve már megpróbálták helyrehozni a házasságukat, de úgy tűnik, ez nem ment - így nem akarja folytatni. Az egymás iránti mély tisztelet viszont mindkettőjüknél megmaradt. 2 hónapja külön élnek.
Sok álmatlan éjszaka után a srác arra jut, hogy lezárja a dolgot magában. Megismerkedik egy lánnyal, akivel első pillanattól kezdve csodálatosan érzi magát. Az új szerelem teljesen elbűvöli mindkettőjüket.
10 nappal később a feleség autóbalesetben meghal.
Utána marad egy gyászoló férj, és egy 7 éves kisfiú.
8 hónap telt el. A srác próbálja pótolni kisfia anyukáját azzal, hogy a létő világon minden házimunkát elvégez. Mos, főz, takarít, és még sütni is megtanul. Emellett mindig jut ideje a kisfiára is. Csodálatos apa.
Az új kapcsolat kisfia előtt titokban marad, mert mindketten tudják, a kicsi még gyászol. A lány próbál támasza lenni. Megérti a helyzetet, és igyekszik helyt állni. Emellett viszont a srácról egyértelműen kiderült, hogy képtelen elszakadni a felesége emlékétől, ugyanakkor a lány is egyre fontosabbá válik számára. Nem tudja, mit tegyen. Ez a helyzet egyikőjüknek sem jó.
Megpróbálják hát a lánnyal barátokként folytatni, de ez nem nagyon sikerül. Valami mindig visszarántja őket egymáshoz. A srácban káosz, a lányban szerelem. Túl fontosak egymásnak ahhoz, hogy teljesen elszakadjanak, de a srác még türelmet, időt kér.
Van-e megoldás? Lehetséges-e, hogy egyszer mindketten 100%-ban egymást akarják majd? Van-e közös jövőjük?
Őszintén örülök a döntésednek még igy ismeretlenül is,elsősorban a gyerek miatt, ásrészt mert nem egézséges dolog :).) .
remélem túl jutsz rajta.
lehet jobb nem tudni.
:)
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?