Equiba diétás kapszula - tapasztalatok (beszélgetés)
Ja, bocsi, ha kicsit terjedelmesre és össze-visszára sikerült, csak hát a felindulásom megint igen nagy :)
Még annyit, hogy ha valaki diétázik és tornázik még jót tesz a masszázs. Kereshetsz hivatásos masszőrt, egy válalkozó szellemű hozzátartozót, vagy magadnak is csinálhatod. Mindenképpen jót tesz a bőrnek és nem csak annak!
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Ma olvastam újságban az equiba hírdetését. Annyi ilyet láttam már, de nem rendelek senkitől semmit. Nem szabad!
Én 2 évvel ezelőtt kitaláltam, hogy onnantól kezdve nem eszem szénhidrátot. Amolyan keveréke a candia, atkins, és egyéb szétválasztó diétáknak. Az elején nagyon nehéz volt, de képzeljétek... 3 hónap mínusz 15 kiló! Életemben nemfogytam még ennyit semmitől. Az egész elhatározás kérdése sztem, meg az, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. De nem tablettákkal, meg egyéb izékkel. Szerintem, ha valaki fogyott is valamennyit, miközben valami ilyesmit evett, az csak picológiai hatás, vagy valami más eredménye. Ennyi erővel bárki bemehet a gyógyszertárba, hogy vegyen magának pár marék placebó tablettát. Még a színét is te választhatod ki. Aztán képzeld azt, hogy ez egy forradalmian új zsírolvasztó kapszula. Szerintem még az is jobban beválik.
Ne támogassuk a csalókat! Ne tömjük a zsebüket!
Ma kezdtem el a kúrát.De én mellette megpróbálok visszafogni a kajálásból mert nincs az a tabletta szerintem ami hatalmas zabálások mellett letudna fogyasztani.Igenis könnyedebb ételeket kell fogyasztani és mozogni sem árt.Akkor hozzásegít mindez ahhoz,hogy valaki leadja a kilóit.
Majd húsz nap múlva jelentkezem.
Heló!
Én is a napokban döntöttem el, hogy megrendelem, és kipróbálom..... de ezek után, amiket olvasok, hááááááát?Inkább nem!!!
markus
szia kiccsi!
Szerintem te vagy az első akinek használ az a szer. légyszi ha befejezted leirnád hogy mennyit fogytál mennyi idő alatt. tényleg fura hogy annyi mindenkinek nem használ neked meg igen.
köszi
kimy
Sziasztok!
Én is kipróbáltam az equiba-t, és pozitiv tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban. Én nem nagyon hittem abban eddig, hogy valamilyen csodaszer lenne, hogy az ember le tudjon fogyni. Már nagyon sokféle diétát kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel. Amikor az internetet böngészve rátaláltam egy oldalra, ahol ezt hirdeték: 5 naponta 1 tablettát kell bevenni,,,,
Hát, nem nagyon hittem benne, de rászántam magam és rendeltem. Most itt vagyok, és fogyok tőle, igaz nem az elsőtől mert kell egy kis idő, hogy a szervezet elkezdjen zsirt is égetni. Ez viszont nem megy könnyen, én nem tornázok viszont rengeteg folyadékot iszok, hogy méregtelenitsen a szervezetem.
Szóval, csak kitartás mindenkinek aki rendelt és még nem fogyott tőle. Bocsi, hogy ilyen hosszura sikeredett a hozzászólásom.
Sziasztok :)
Sziasztok! Örülök, hogy leírtátok a tapasztalataitokat! Ezek után biztosan nem rendelek.
Én a * diátát csinálom és nálam is működik. Nem hittem, hogy létezik olyan készítmény, mely nálam beválik. Nézzetek utána, szerintem érthetően leírtak mindent. Ami nagyon fontos, tényleg nem vagyok éhes és ez nem a benne való hitem miatt van. Eddig ilyen még nem volt. Nem bántam meg, hogy belevágtam!
Remélem, nektek is sikerül!
Ne!!!
Nézz utána a neten a gyártónak, az orvosnak, az ilyen-olyan labornak, minden egyes névnek, amire hivatkoznak. Szerintem nem fogsz találni semmit!
Sajna fogyni csak úgy lehet, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz. De remek segítségek vannak, hogy legalább ne legyél éhes (inkább a turmixokra, rostokra gondolok, nem az illegális, agykárosító tablettákra)
Hali
Halott már valaki a Algae Bio Slimmerről?
Én ma kaptam egy levelet amiben erről írnak. Elég drága és elvileg hatásos.
Volt egy nő aki 73 kgról 3 hét alatt lefogyott 53ra.
Nem toom higgyek e benne nektek mi a véleményetek?
Most kaptam kézhez, és sajna én is csak a vásárlás után néztem meg az internetet. Az íze tényleg katasztrófa. azért elrágcsálom, hátha...
Remélemem a pénzt visszafizetik. 20 nap múlva jelentkezem.
Szia!
Miután én is megrendeltem, gondoltam utánanézek, említi-e valamilyen fórum ezt a terméket. Hát itt vagyok! Megettem az elsőt...és lassan ahogy olvasom küldhetem vissza a számlát. Visszakaptad a pénzed? Gusztustalan íze van egyébként! Mondjuk ha használna, nem érdekelne. Bár az is lehet hogy, elfelejtették hozzátenni, hogy 20 napig semmi mást nem ehetsz csak a tablettát! : ))) Akkor tuti a - 12 kg!!!
Még jó hogy itt elolvashattam mások véleményét, mert annyira fel vagyok háborodva ezekkel a termékekkel kapcsolatban.
Hogy lehet az, hogy a Versenyhivatal nem bünteti meg őket.
Fitneszgurunkat megvágták, akkor ezekre a hirdetésekre mennyit kellene kiróni??
Szerintem sokan vannak akik ezt a dumát beveszik, mert sok reménytelen ember él itt, akik rengeteg dolgot kipróbáltak...és semmi.
Én túl vagyok az összes drogériákban kapható "csodaszeren", és bátran állíthatom, hogy egyik sem ér semmit.Rendeltem már ettől a cégtől is. Azt a csodát, amiről azt írják egy tabletta naponta és fél kiló mínusz...KAMU!!! 2 hét alatt egy dekát sem fogytam, pedíg még másképp is ettem(semmi liszt, cukor..)és szerintem még örülhetek ha nem mérgeztek meg.
Sziasztok!
A TV-újságban találtam egy reklámot erről a tablettáról. 5 naponként kell szedni összesen 4 db-ot, mellette meg lehet normálisan enni. Eltünteti a zsírpárnákat és nem engedi visszajönni.
Elsősorban tapasztalatokra vagyok kiváncsi!
köszi: Anyec
Köszönöm, hogy ez a topic él, nagymamám ugyanis bele akart vágni, s ugyebár egy nyugdíjasnak nem sok pénze van, de szegény nagyon elkeseredett. Sajnos már vészesen elhízott, de beteg is. Családja sem volt vékony, de is a 9 hasműtétje utána, meg még nem tudom milyei utána persze, hogy nagyon sokat nyom és szeretne még több évig élni, egészségesen, könnyebben.
Mint a nagyik többsége, disznó húst evett, jó sok zsírral főzött. Most már hozatják a kaját, de így sem sokat változott a helyzet.
De mindenesetre örülök neki, hogy vannak olyanok akik révén tudom majd neki mondani, hogy nem használ és ne költse erre a kevéske nyugdíját.
Köszönöm!
szeretném kérdezni, hogy valaki szedte már ezt a tablettát, és mi a véleménye. Annyi szép csodát írnak róla ha már a fele igaz akkor nem lennének duci emberek.
Várom észrevételeiteket.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok az Ördögnyelv kapszuláról?
- Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Maca Vibe kapszula. Szedi valaki? Tapasztalatok?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?