Epilepszia babáknál (beszélgetés)
Sziasztok!
Van jelenleg olyan anyuka akinek epis a gyermeke?
Nekünk visszajöttek a rohamok és érdekelne hogy ez másnál is jelenleg probléma-e?
Szia!
Az én kisfiam születése óta epilepsziás. Nem olyan régen sikerült rohammentessé tenni, igaz hogy van még tüske de roham nincs. Sok mindent próbáltunk már, de az Etopró bizonyult hatásosnak.
Én most már azt mondom, hogy először mindig az anyukának kell agyalnia, hogy mi okozhat rohamot. Nálunk oxigénhiány a bűnös, de csak most diagnosztizálták a refluxot és a tejallergiát ami szintén okozhatta a rohamokat hisz baromi fájdalom ha mar a sav.
A Ketogén diétát mi is próbáltuk, akkor még nem volt biztos a tejallergia, de nem azért hagytuk abba hanem szerintem nem volt jó neki és ez be is igazolódott. egy ketogén diétánál mindenféleképpen kell egy olyan szakember aki nyomon követi a gyerek fejlődését.
szia
nálunk a balra nézés úgy néz ki, hogy hirtelen minden előzmény nélkül balra fordul majd mindkét szemét is balra viszi hunyorít és közben remeg a szemgolyója is picit.
kb 2-3 mp tart utána olyan mint előtte.
sajnos sokáig mi sem tudtuk hogy mi ez íy nem is mondtuk a dokinak.
:((
a ketogén diéta valóban jó gyermekeknél, de azt nem tudom,hogy milyen életkorban lehet alkalmazni
ennek feltétlenül utána kell nézni,és megbeszélni az orvossal
kisfiamnak pár hónapja olyan rohamai vannak hogy naponta több alkalommal balra fordította fejét majd a szemeivel is balra nézett, szemeit rebegtette, sajnos először nem is gondoltunk epilepsziára...
Ő oxigénhiányosan született :(
írnának olyan szülők akik gyermeküknél epilepsziát diagnosztizáltak?
kisfiam 16 hós és epilepsziás, most 2 fajta gyógyszert kap
Convulex és tergetol
milyen tüneteik voltak a gyerekeknél?
írjatok kérlek
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?