Emésztést serkentő búzakorpa piskóta recept
Az Emésztést serkentő búzakorpa piskóta hozzávalói:2 pohár natur joghurt vagy kefir
4 joghurtos pohár búzakorpa
3 tojás
3-4 evőkanál kakaó
6 evőkanál olaj
1 cs. sürőpor
2 cs. vaníliás cukor
4 evőkanál bármilyen lekvár
mazsola ízlés szerint
Az Emésztést serkentő búzakorpa piskóta elkészítési módja:
A hozzávalókat keverőtálba tesszük,jól összekeverjük. Egy kb. 25x35 cm-es tepsit kizsírozunk,lisztezünk,és ebbe öntjük a masszát. 200 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. kb. 30-40 perc.
Emésztési gondokkal küzdőknek nagyon jó hatású és finom sütemény.
Napi 2-3 szelet csodákat tud művelni.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: 9c8432d068, 2009. máj. 28. 14:20
Az emésztést serkentő búzakorpa piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.