Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Emésztést serkentő búzakorpa piskóta recept

Emésztést serkentő búzakorpa piskóta recept

Az Emésztést serkentő búzakorpa piskóta hozzávalói:
2 pohár natur joghurt vagy kefir
4 joghurtos pohár búzakorpa
3 tojás
3-4 evőkanál kakaó
6 evőkanál olaj
1 cs. sürőpor
2 cs. vaníliás cukor
4 evőkanál bármilyen lekvár
mazsola ízlés szerint


Az Emésztést serkentő búzakorpa piskóta elkészítési módja:
A hozzávalókat keverőtálba tesszük,jól összekeverjük. Egy kb. 25x35 cm-es tepsit kizsírozunk,lisztezünk,és ebbe öntjük a masszát. 200 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. kb. 30-40 perc.

Emésztési gondokkal küzdőknek nagyon jó hatású és finom sütemény.
Napi 2-3 szelet csodákat tud művelni.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


Az emésztést serkentő búzakorpa piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook