Emelt szintű érettségire készülök (beszélgetés)
8. Karola90210
2014. ápr. 20. 16:17
Idén érettségizek magyar nyelv és irodalomból emelt szinten, hogy állsz a tételekkel illetve az írásbelire készülsz valahogy ??
7. Zebra25
2014. jan. 31. 00:54
Történelemből érettségiztem emelt szinten, kösd fel a gatyádat:) Természetesen ha tanulsz, akkor meg fogod tudni csinálni, de nagyon komolyan kell tanulni. Ha érdekel valami ezzel kapcsolatosan, írj. Bár én 6 éve érettségiztem, tehát nem most.
6. Éva82 (válaszként erre: 4. - Kangaroo Island)
2014. jan. 30. 11:10
te mit csinálsz?
5. Éva82
2014. jan. 30. 11:10
Szociálpedagógai a debreceni egyetem hajdúböszörményi kihelyezett tagozatán, vagy a nyíregyházi főiskola.
Tudom, nem a legnívósabb intézmények, de nekem csak a papír kell. 9 év szakmai múlt után már nem nagyon tudnak újat mondani.....utána is este 8-ig kell dolgoznom, de remélem, akkor több lehetőségem lesz...
4. Kangaroo Island (válaszként erre: 3. - Éva82)
2014. jan. 30. 11:00
milyen szakra mész?
most olvastam a cikkedet, ami a munkáról szól...hát együtt érzek veled, nekem is ugyanez a helyzet, hogy estig dolgozom sokszor, a váltáshoz viszont diploma kell, bár semmi nem garantálja hogy utána se kelljen este 8ig dolgoznom. :-/
3. Éva82 (válaszként erre: 2. - Kangaroo Island)
2014. jan. 30. 10:55
Köszi, megpróbálom. :) Az a baj, h nincs olyan szak, ahová elég lenne a hagyományos, mert a szakmámban kell tanulnom, tehát kötve vagyok. :) De félek rendesen, viszont úgy vagyok vele, ha ez sikerül, akkor lényegében nyert ügyem van. Legalább hamar kiderül...
2014. jan. 30. 10:50
Sok sikert hozzá, én is gondolkoztam rajta, hogy újraérettségizem emelt szinten, de letettem róla, nincs rá kapacitásom, így olyan szakra megyek ahova elég a meglévő érettségim. Lustaság sajnos nagy úr...de előtted le a kalappal, kösd fel a gatyádat.
1. Éva82
2014. jan. 30. 10:39
12 éve érettségiztem, hagyományos módon. Most szeretnék jelentkezni főiskolára, ehhez emelt szintű érettségit kell tennem magyar irodalom és nyelvtanból, illetve történelemből. Olyan diákokat keresek, akik szintén az idén vizsgáznak ezekből a tárgyakból. Segíthetnénk egymásnak a tételekkel! Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Emelt szintű angol érettségi
- Emelt szintű vagy közép szintű érettségi?
- Segítséget kérek! Jegyzetekre, tanácsra, tapasztalatokra volna szükségem, emelt szintű biológia érettségihez...
- 8 éve érettségiztem, emelt szintű bioszra 10 hónap alatt fel lehet készülni? Újra érettségizett így valaki ennyi idő után?
- Emelt szintű érettségire fel lehet készülni egyedül?
- Biosz vagy kémia? Melyikből könnyebb az emelt szintű érettségi?