Elvált anyák (beszélgetés)
Szia
Ez bíztató, köszönöm. :) Neten én is próbáltam ismerkedni, több de inkább kevesebb sikerrel egyelőre.
Szia
Hasonló cipőben járunk. :) Hogy telnek a mindennapjaitok?
Én is elhagytam a gyerekem apját, nagyon jól tettem.
Kb. 2 és fél év után találtam meg a páromat neten, akivel nagy boldogságban élünk lassan 4 éve, és apja helyett apja a kisfiamnak.
nekem nagy segítségem volt édesanyám személyében, mert mi nála laktunk. Olvasom, hogy neked nincs, így tényleg nagyon nehéz.
Mióta összeköltöztünk a párommal, természetesen mindenben egymásra számítunk.
szóval, én hiszem, hogy mindenki megtalálja a párját, s statisztikailag is a második házasságok, vagy kapcsolatok általában sokkal tartósabbak, sőt talán végérvényes.
Úgyhogy fel a fejjel :)
Sokan lehúzzák a netes ismerkedést, pedig szerintem a Te helyzetedben pont az lenne a legmegfelelőbb.
Őszintén ?? Egyrészt nem mindig megy:-) màsrészt
megteszem ami tőlem telik. Dolgozom aztàn du tanulàs hàzimunka. Este jut idő magànéletre de ezt a férjem elfogadta. Ő is ilyen megosztjuk a feladatokat:-) több mint négy éve vagyunk eggyütt nem volt az gond
hogy rà kevesebb idő jut. Amúgy havi egy nap a miénk amikor apus hétvége van. Akkor csak egymàssal törödünk. Fontos nekünk a minőségi eltöltött idő. De a gyerekekkel is tartunk havi egy nap pizsi napot. Akkor eggyütt alszunk az àgyban eszünk és sokat nevetünk. Igényük van rà még most is. A gyerekeim 20 15 14 10évesek. A nagy màr nem itthon lakik:-)
Szerintem nem szàmít hàny gyermek van az ember úgyanúgy megtesz minden egyért is meg négyért is! Biztos neked is megvolt a nyomos okod! Mint làtom azóta még egyedűl
élsz. Megkérdezhetem hogy ezt is te szeretnéd hogy így legyen? Vagy aggódsz a gyerekek véleménye miatt?
Szia
Nálunk is én kezdeményeztem, és szintén nem bántam meg.
Gratulálok, 4 gyerekkel... erős nő lehetsz. :)
Szia, üdv itt :)
Meddig voltál egyedül, és mióta van párod?
Én több mint egy éve élek egyedül.
Szia. 6éve vàltam el. Négy gyerekkel maradtam egyedűl bàr hozzàteszem ezt én kezdeményeztem. Utólag
azt bànom hogy nem tettem meg elöbb. Igaz hogy azóta van új pàrom akit a gyermekeim elfogadtak és szeretnek.De nagyon rögös út vezetett idàig. Neked sok erőt és kitartàst kívànok az életben . Mindenki megérdemli a boldogsàgot te is megtalàlod:-)
Sziasztok!
En egy egyedül élő Anyuka vagyok, két kis gyerekkel, akik 7 és 9 évesek. Szívesen beszélgetnék más elvált, gyerekét vagy gyerekeit egyedül nevelő anyukákkal, akikkel megoszthatjuk a mindennapokat nehézségeit, munkával, gyerek neveléssel, új pár keresésével kapcsolatban. Tapasztalatokat, ötleteket cserelhenénk, elmondanánk örömünket, bánatunkat.
Hiszen néhány barát mindig jól jön, ki tudhatná ezt jobban, mint mi. :)
További ajánlott fórumok:
- Nagykorú lányaival nyaralni járó elvált apa
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Hozza mennel megegyszer az elvalt ferjedhez?
- Elvált anyáktól kérnék segítséget - láthatás ügyben.
- Elvált anyák, hogy tudtok továbblépni?