Elvált anyák, hogy tudtok továbblépni? (beszélgetés)
De,szedek :) Amúgy pont ezért kezdtem anno.Mindenért magamat hibáztattam,igaz,sokban én is vagyok a ludas :( Most kezdett egy hónap után minden javulni,aztán ma megint vissza :(
Amúgy maga a kapcsolat két évig álom volt.Annak idején az volt a lényeg,hogy a fiam elfogadja és viszont.Ez egyből megvolt hála Istennek!A mai napig nagyon ragaszkodnak egymáshoz,pedig már kamasz a fiam,nem nagyon szereti,ha vki a lelkére beszél.A párommal mindent megbeszél :)
Nem vedd tolakodásnak, nem akarok szemtelenkedni, de nem szedsz Magne B6 Feminát vagy mi a szöszt reklámoznak a tévében?
Ez a kiakadásokon és robbanásokon segít :)
Én most vagyok túl egy szakításon, 2 évesek voltunk, mosolyszünet volt.
Ne sz@rd el az időtöket ilyen butaságokra...
Tök jó :)
Szívből örülök Nektek!
Nagyon erős vagy, hogy tovább tudtál lépni és találtál egy rendes embört :)
Végre valami pozitívat lehet olvasni :)
Az én sztorim nem ide kapcsolódik, de az, hogy naponta egy-egy szabad órád van és hétvégente egy napod van, amit a pároddal tudnál tölteni az sajnos egy kapcsolat szilárdításához nem elég.
Én még ugyan nem voltam sosem házas, gyerkőcöm sincs, fogalmam sincs milyen lehet egy családanya élete
DE
az előző párom sem volt apuka, mégis kevés ideje volt ... nem tudtunk minden nap találkozni, ha találkoztunk hétköznap akkor max csak egy-két órát tudtunk együtt lenni elalvásig, a hétvégéi sem voltak szabadak ... és persze így, ebben a nulla szabadidőben nem is tudtuk megismerni egymást még két év alatt sem ...
Szóval most úgy őszintén, hétköznap estefele egy-két órában max vacsizni tudtok elmenni vagy esetleg mozizni, sétálni ...