Eltűnt egy levél a postán, most mi lesz? (tudásbázis)
Ez így van,mert elektronikusan utána tudnak nézni,de abban az esetben ha elveszítik akkor lehet kártérítést kérni.
Az elveszés több mindenből adódik.Nem csak emberi mulasztás,hanem pl az osztógép szanaszét szedi és nem lehet behatárolni sem a feladót sem a címzettet és még a tartalomból sem akkor ezt egy helyen összegyűjtik amit ha keresnek visszaadják.
Én elsőbbségivel adtam fel levelet, mert sürgős volt, hogy másnapra odaérjen. Viszont nem volt ajánlott.
Na 3 hónap múlva meg is érkezett. Nem tudom mi lett volna, ha nem sürgősségivel küldöm. Gondolom ez is valamelyik táska mélyén lapult.
ha ajánlott akkor meg tudják nézni melyik postás mikor kapta meg.
mi is jártunk így-a levél meg végig ott volt a postás táskájában.volt a címzettnél mást odaadott neki csak a mi levelünket nem.kaptunk telefonszámot így a kézbesítő főnökével is beszéltünk.fogalmam sincs miért cipelte napokig a levelet magával
Ajánlott vagy sima küldemény volt?
Mikor adták fel?
Dia
További ajánlott fórumok:
- Eltűnt postai levelet lehet-e kerestetni?
- Elveszett egy levelem postán, járt már így valaki, van még remény, hogy megkapja a címzett?
- Sziasztok, a postán felbontották a levelem és kilopták belőle azt, amit a barátnőm küldött nekem. Lehet valamit tenni?
- A citromailemből eltűnt az összes levelem, és most azt írja ki, ha be akarok lépni, hogy átmenetileg nem elérhető. Feltörték?
- A postán lehet bankkártyával fizetni ajánlott levél feladásakor?
- Postán eltűnt csomag! Volt már benne részed?